Βερόνα - Ίντερ 1-3: Δυο στα δυο οι Νερατζούρι με σούπερ Κορέα (vid)

Βερόνα - Ίντερ 1-3: Δυο στα δυο οι Νερατζούρι με σούπερ Κορέα (vid)

bet365

Απίθανο ντεμπούτο για τον Κορέα στην Ίντερ, ο οποίος μπήκε ως αλλαγή, πέτυχε δυο γκολ και οι Νερατζούρι επικράτησαν 3-1 εκτός έδρας της Βερόνα.

Η Ιντερ βρέθηκε πίσω στο σκορ στο Μπεντεγκόντι από τη Βερόνα, ωστόσο με χαρακτήρα πρωταθλήτριας και απίθανο Κορέα στο ντεμπούτο του, έκανε το 2 στα 2 στη φετινή Serie A. Οι Νερατζούρι μπήκαν δυνατά, πήραν τον έλεγχο, πίεσαν και στο 13' είχαν μεγάλη ευκαιρία με τον Λαουτάρο. Οι φιλοξενούμενοι είχαν τον έλεγχο αλλά ένα σοβαρό λάθος του Χαντάνοβιτς στο 15' έδωσε την ευκαιρία στον Ίλιτς να πετύχει το 1-0. Η Ιντερ προσπάθησε να απαντήσει, αλλά Τσαλχάνογλου και Μπαρέλα δε βρήκαν στόχο. Στην επανάληψη, η ομάδα του Ιντσάγκι μπήκε πολύ δυνατά και στο 47' έφερε το ματς στα ίσα με κεφαλιά του Ιντσάγκι.

Ο Αργεντίνος είχε μεγάλη ευκαιρία στο 55', ενώ ούτε ο Μπαστόνι κατάφερε να σκοράρει. Η λύση ήρθε με την είσοδο του Κορέα στο 74'. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Ίντερ με τρομερή κεφαλιά στο 83' πέτυχε το 2-1 και στις καθυστερήσεις διαμόρφωσε το 3-1.

Λίγες ημέρες μετά την εξαιρετική εμφάνιση με τη Γιουβέντους, η Ουντινέζε επικράτησε 3-0 της Βενέτσια και συνεχίζει αήττητη έπειτα από δύο αγωνιστικές στη Serie A. Ο Πουσέτο άνοιξε το σκορ στο 29ο λεπτό μετά από ασίστ του Μολίνα. Στο 70' ο Πουσέτο είχε χαμένο τετ-α-τετ, όμως ο Ντεουλοφέου ήταν εκεί και πέτυχε το 2-0. Στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Στρίγκε Λάρσεν έκανε την ασίστ και ο Μολίνα διαμόρφωσε το 3-0. Χωρίς βαθμό παρέμεινε η Βενέτσια.

 

SERIE A Τελευταία Νέα