Σαμπντόρια - Μίλαν 0-1: Με το δεξί στη σεζόν οι ροσονέρι!

Σαμπντόρια - Μίλαν 0-1: Με το δεξί στη σεζόν οι ροσονέρι!

bet365

Η Μίλαν δεν εντυπωσίασε στη Γένοβα, ωστόσο το γκολ του Μπραχίμ Ντίας ήταν αρκετό για να δώσει στους Ροσονέρι τη νίκη με 1-0 κόντρα στη Σαμπντόρια.

Η εμφάνιση δεν ήταν πειστική, ωστόσο η Μίλαν στην πρεμιέρα της σεζόν μπήκε με το δεξί. Οι Ροσονέρι επικράτησαν 1-0 στη Γένοβα της Σαμπντόρια χάρη στο γκολ του Μπραχίμ Ντίας. Οι Ροσονέρι μπήκαν δυνατά, πίεσαν και στο 9ο λεπτό άνοιξαν το σκορ. Ο Καλάμπρια έκανε την πάσα και ο Ισπανός με πλασέ διαμόρφωσε το 1-0.

Η Σαμπντόρια προσπάθησε να αντιδράσει και στο 18′ είχε οριζόντιο δοκάρι σε φάουλ του Γκαμπιαντίνι (βρήκε σωτήρια τη μπάλα και ο Μενιάν). Η Μίλαν, αντέδρασε στην πίεση και είχε πολύ καλή ευκαιρία στο 26′ με τον Κρούνιτς που αστόχησε από καλή θέση. Οι Μπλουτσερκιάτι ξεκίνησαν καλύτερα στην επανάληψη και είχαν ευκαιρία στο 54′, αλλά ο Μενιάν απέκρουσε το σουτ του Καντρέβα. Παρά τις προσπάθειες των γηπεδούχων, όμως, οι Μιλανέζοι κράτησαν το υπέρ τους σκορ, ενώ στις καθυστερήσεις θα μπορούσαν να σκοράρουν ξανά, αλλά ο Ρέμπιτς από κοντά έστειλε τη μπάλα άουτ.

 

SERIE A Τελευταία Νέα