Στην Ίντερ οδεύει ο 16χρονος Αλεξίου του Ατρομήτου

Μάκης Σταθάτος
Στην Ίντερ οδεύει ο 16χρονος Αλεξίου του Ατρομήτου

bet365

Πολύ κοντά στην απόκτηση του 16χρονου Χρήστου Αλεξίου του Ατρομήτου βρίσκεται η Ίντερ.

Ένα βήμα από την Ίντερ βρίσκεται 16χρονος αριστεροπόδαρος κεντρικός αμυντικός του Ατρομήτου. Πρόκειται για τον Χρήστο Αλεξίου, ο οποίος βρισκόταν προ των πυλών της πρώτης ομάδας.

Ο Αλεξίου είχε ενταχθεί στον Ερασιτέχνη Ατρόμητο για έναν χρόνο και στη συνέχεια μεταπήδησε στο Κ-15 της ΠΑΕ. Πέρυσι ήταν στην Κ-17 και πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις, με αποτέλεσμα να μπει στο στόχαστρο της Ίντερ.

Φέτος, προπονούνταν υπό τις οδηγίες του Γιώργου Κορακάκη, ο οποίος είχε εισηγηθεί την προώθηση του στην πρώτη ομάδα, με προοπτική να γίνει επαγγελματίας μέσα στην τρέχουσα ποδοσφαιρική σεζόν.

Μάλιστα, πριν από πέντε μήνες υπήρξε συνάντηση Αγγελόπουλου-Κορακάκη, με τον πατέρα του νεαρού στόπερ και του αναλύθηκε το παραπάνω πλάνο, για το οποίο ήταν λεπτομερώς ενήμερος ο Γιώργος Σπανός.

Ο Αλεξίου τις επόμενες ώρες θα βρεθεί στο Μιλάνο για τις καθιερωμένες εξετάσεις και για να συζητήσει τις λεπτομέρειες του συμβολαίου του.

O Γιάννης Αγγελόπουλος ανέλαβε τις επαφές με τους ιθύνοντες της ιταλικής ομάδας και το deal περιλαμβάνει δανεισμό για ένα χρόνο με αντίτιμο 60.000 ευρώ και σε έναν χρόνο, αν οι Ιταλοί τον διατηρήσουν στο δυναμικό τους (προορίζεται για την Κ-19), τότε θα καταβάλλουν ακόμα 220.000 ευρώ στον Ατρόμητο.

Υπάρχουν και πολλά μπόνους σε περίπτωση που αγωνιστεί στην πρώτη ομάδα της Ιντερ, που κλιμακωτά αγγίζουν και το ένα εκατομμύριο ευρώ για τον Ατρόμητο.

 

SERIE A Τελευταία Νέα