Ερικσεν σε συμπαίκτες του: «Θα παίξω ξανά σε 4-5 μήνες» (vid)

Ερικσεν σε συμπαίκτες του: «Θα παίξω ξανά σε 4-5 μήνες» (vid)

Γιώργος Καραμάνος
Ερικσεν σε συμπαίκτες του: «Θα παίξω ξανά σε 4-5 μήνες» (vid)

bet365

Αισιόδοξο μήνυμα από τον Κρίστιαν Ερικσεν προς τους παίκτες της Ιντερ, ότι θα παίξει και πάλι μπάλα σε λιγότερο από μισό χρόνο, αλλά στην Ιταλία ανησυχούν με αυτή την εξέλιξη.

Τα χαμόγελα ήταν διάχυτα στο “Appiano Gentile”, καθώς την Τετάρτη ο Κρίστιαν Ερικσεν πέρασε την πόρτα του προπονητικού κέντρου της Ιντερ. Ο Δανός μεσοεπιθετικός που στο Euro2020 συντάραξε τον ποδοσφαιρικό κόσμο και όχι μόνο, επισκέφτηκε τους συμπαίκτες του και τους άφησε ένα κάτι παραπάνω από χαρμόσυνο μήνυμα, λέγοντάς τους ότι: «Σε 4-5 μήνες επιστρέφω στα γήπεδα»!


Αμέσως η Ιντερ ανάρτησε μία σχετική ανακοίνωση, εξηγώντας: «Ο Κρίστιαν Ερικσεν τα πηγαίνει πολύ καλά και βρίσκεται σε εξαιρετική σωματική και ψυχολογική κατάσταση. Τώρα θα ακολουθήσει το πρόγραμμα αποκατάστασης που του έχουν καταρτίσει οι γιατροί της Δανέζικης Ομοσπονδίας. Το ιατρικό επιτελείο της Ιντερ θα ενημερώνεται διαρκώς για την πορεία του».

Η αλήθεια είναι ότι από τη μία τα νέα είναι ευχάριστα, αλλά υπάρχουν στην Ιταλία και τη Δανία, φωνές και αντιδράσεις, που θεωρούν ότι ο Ερικσεν δεν πρέπει να ρισκάρει και να αφαιρέσει τον βηματοδότη που του έχει τοποθετηθεί, για να παίξει μπάλα.


 

SERIE A Τελευταία Νέα