Ίντερ: Απέρριψε προσφορά 50 εκατ. ευρώ της Ατλέτικο για Λαουτάρο

Κώστας Τόπας
Ίντερ: Απέρριψε προσφορά 50 εκατ. ευρώ της Ατλέτικο για Λαουτάρο

bet365

Αρνητική ήταν η απάντηση της Ίντερ σε πρόταση 50 εκατομμυρίων που κατέθεσε η Ατλέτικο για την απόκτηση του Λαουτάρο Μαρτίνες.

Η Ίντερ βρίσκεται σε δύσκολη οικονομική θέση και στόχος της είναι να πουλήσει σημαντικούς παίκτες προκειμένου να γεμίσει τα ταμεία της, αλλά η πρόταση της Ατλέτικο Μαδρίτης για τον Λαουτάρο Μαρτίνες ήταν απογοητευτική για τους «νερατζούρι».

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η «Tuttosport», οι «ροχιμπλάνκος» έχουν θέσει ως κύριο στόχο για την ενίσχυση στην επίθεση τους, τον Αργεντινό άσο των «νερατζούρι». Γι' αυτό και κατέθεσαν πρόταση ύψους 50 εκατομμυρίων ευρώ.

Ωστόσο, η απάντηση που έλαβαν ήταν αρνητική, καθώς η Ίντερ ξεκαθάρισε πως θα κάτσει στο τραπέζι για την παραχώρηση του Λαουτάρο, μόνο αν φτάσει στα γραφεία της πρόταση, η οποία να αγγίζει τα 90 εκατομμύρια ευρώ.

Ο 23χρονος επιθετικός συνδέθηκε έντονα με την Μπαρτσελόνα τα τελευταία χρόνια, όπως επίσης έχει επίσης προσελκύσει το ενδιαφέρον από την Premier League, με την Τσέλσι και την Άρσεναλ να αναφέρονται ως πιθανοί μνηστήρες.

 

SERIE A Τελευταία Νέα