Γιουβέντους: Ο Κιελίνι προανήγγειλε την παραμονή του (vid)

Γιουβέντους: Ο Κιελίνι προανήγγειλε την παραμονή του (vid)

Γιουβέντους: Ο Κιελίνι προανήγγειλε την παραμονή του (vid)

bet365

«Επιστρέφω για να κατακτήσω τίτλους με τη Γιουβέντους». Ελεύθερος από την 1η Ιουλίου, ο Τζόρτζιο Κιελίνι δεν άφησε υπόνοιες για την επικείμενη ανανέωση του συμβολαίου του.

Από την 1η Ιουλίου κυκλοφορούσε ελεύθερος. Ουσιαστικά, όταν ως αρχηγός της Εθνικής Ιταλίας σήκωνε το Euro 2020, δεν ανήκε στη Γιουβέντους. Ανήκε όμως εκεί η καρδιά και η ψυχή του και έτσι ο Τζόρτζιο Κιελίνι δεν θα μπορούσε παρά να παραμείνει στην αγαπημένη του Γηραιά Κυρία. Τυπικά δεν το έχει κάνει ακόμα, αλλά έσπευσε ο ίδιος να το προαναγγείλει με δηλώσεις του:

«Την προσεχή Δευτέρα θα βρίσκομαι στο Τορίνο. Το να φοράω τη φανέλα της Γιουβέντους, παραμένει πάντα μεγάλο κίνητρο για μένα. Επιθυμώ να κατακτήσω τρόπαια», είπε ο αρχηγός της, ο οποίος τον ερχόμενο Αύγουστο θα γίνει 37 ετών, αλλά κάθε άλλο παρά κορεσμένος είναι.

Ο Κιελίνι βρίσκεται στη Γιούβε από το 2005, έχει κατακτήσει εννέα Σκουντέτι, πέντε Κύπελλα και ισάριθμα Σούπερ Καπ Ιταλίας, έχει αγωνιστεί σε δύο χαμένους τελικούς
Champions League, ενώ ήταν μέλος της ομάδας που πήρε την άνοδο από τη Serie B. Σε όλες τις διοργανώσεις μετράει 535 συμμετοχές με 36 γκολ και 24 ασίστ.

 

SERIE A Τελευταία Νέα