Η Λάτσιο υπερασπίστηκε τον Χισάι: «Ντροπιαστικό πανό, δεν υπάρχει χώρος για τέτοιους ανθρώπους στον κόσμο μας» (pic)

Κώστας Τόπας
Η Λάτσιο υπερασπίστηκε τον Χισάι: «Ντροπιαστικό πανό, δεν υπάρχει χώρος για τέτοιους ανθρώπους στον κόσμο μας» (pic)

bet365

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η Λάτσιο καταδίκασε τα προσβλητικά πανό των οπαδών της, που ανέβασαν σε γέφυρα της Ρώμης, για τον Ελσίντ Χισάι. 

Ο Αλβανός αμυντικός αποφάσισε να συστηθεί στους νέους τους συμπαίκτες, τραγουδώντας το «Bella Ciao. Δηλαδή τον ύμνο των Παρτιζάνων που πολέμησαν το φασιστικό καθεστώς του Ιταλού δικτάτορα Μπενίτο Μουσολίνι στα πρώτα χρόνια της δεκαετίας του '40 στη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου.

Αυτό είχε αποτέλεσμα να προκαλέσει αντιδράσεις στις τάξεις των οπαδών των «λατσιάλι», οι οποίοι αφού πρώτα τα έβαλαν μαζί του, μέσω των social media, στη συνέχεια κρέμασαν πανό σε γέφυρα της Ρώμης, τα οποία χαρακτήριζαν τον Χισάι «σκουλήκι».

Από την πλευρά της η Λάτσιο παρακολουθώντας όλα αυτά που συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα με τις απειλές που δέχεται ο παίκτης της, θέλησε να υπερασπιστεί τον 27χρονο μπακ, καταδικάζοντας τα πανό και τα υβριστικά συνθήματα των οπαδών της ομάδας.

«Η Λάτσιο καταδικάζει έντονα το ντροπιαστικό πανό εναντίον του Ελσίντ Χισάι. Δεν είναι το πρώτο επεισόδιο αυτού του τύπου. Ποτέ δεν θα είμαστε στο πλευρό αυτών που αρνούνται τις αξίες του αθλητισμού. Από την άλλη, είμαστε στην πλευρά του αθλητή μας και όλων των άλλων παικτών που βρίσκονται στην ομάδα μας. Δεν θα εκφοβιστούμε από εκείνους που χρησιμοποιούν βίαιους και επιθετικούς τρόπους. Δεν υπάρχει χώρος για τέτοιους ανθρώπους στον κόσμο μας», αναφέρει μεταξύ άλλων η σχετική ανακοίνωση.

Το Gazzetta βρίσκεται στο Τόκιο και καλύπτει λεπτό προς λεπτό τους 32ους Ολυμπιακούς Αγώνες. Συνεχής, 24ωρη ενημέρωση για το πρόγραμμα των Αγώνων, το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, αλλά και τον πίνακα των μεταλλίων όπως διαμορφώνεται μετά από κάθε τελικό. Επιπλέον, μπορείτε ανα πάσα στιγμή να δείτε τα highlights κάθε αγωνιστικής μέρας ξεχωριστά.

 

Μείνετε συντονισμένοι στο Gazzetta που από την πρώτη μέρα της διοργάνωσης, ζει τους Ολυμπιακούς Αγώνες από το Τόκιο!

SERIE A NEWS FEED