Ο Ντοναρούμα αποχαιρέτησε τη Μίλαν: «Δεν ξέρω αν θα μπορέσω να το εξηγήσω ποτέ...» (pic)

Ο Ντοναρούμα αποχαιρέτησε τη Μίλαν: «Δεν ξέρω αν θα μπορέσω να το εξηγήσω ποτέ...» (pic)

bet365

Ο Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα ρίχνει τους τίτλους τέλους της θητείας του στη Μίλαν έχοντας μείνει ελεύθερος για να συνεχίσει στην Παρί. Εξέφρασε ευγνωμοσύνη για όσα κέρδισε στο Μιλάνο, για την εξέλιξή του και τόνισε πως ίσως ποτέ να μην καταφέρει να εξηγήσει γιατί αποχώρησε...

Ο νυν Πρωταθλητής Ευρώπης με την εθνικής ομάδα της Ιταλίας και πρωταγωνιστής ολόκληρου του Euro όντας ο καλύτερος παίκτης της διοργάνωσης, αποκρούοντας και το τελευταίο πέναλτι των Άγγλων στον τελικό, αναμένεται πολύ σύντομα ν' ανακοινωθεί από την Παρί Σεν Ζερμέν.

Έχοντας πετύχει σπουδαία πράγματα με την Μίλαν αλλά και έχοντας έρθει σε μεγάλη ρήξη με τον κόσμο λόγω του συμβολαίου του, των χρημάτων και των μανατζερικών παιχνιδιών του Μίνο Ραϊόλα, ο Ντοναρούμα αποφάσισε να φύγει από τους «ροσονέρι» και όπως τόνισε, ίσως να μην καταφέρει ποτέ να εξηγήσει τι πραγματικά αισθάνθηκε και πήρε αυτή την απόφαση...

«Συγκεκριμένες αποφάσεις είναι πολύ δύσκολες, αλλά είναι και κομμάτι της εξέλιξης του ανθρώπου. Έφτασα στη Μίλαν όταν ήμουν κάτι περισσότερο από ένα παιδάκι, έμεινα 8 χρόνια, φόρεσα τη φανέλα με υπερηφάνεια, παλέψαμε, μοχθήσαμε, νικήσαμε, κλάψαμε, ανασυνταχθήκαμε, με τους προπονητές, τους ποδοσφαιριστές που πέρασαν από το κλαμπ, τους οπαδούς που ήταν οικογένειά μας όλα αυτά τα χρόνια.

Πέτυχα σπουδαίες ατομικές διακρίσεις με τη φανέλα της ομάδας, όπως ήταν το ντεμπούτο μου στην Serie A στα 16 μου χρόνια. Είχα ορισμένα τρομερά χρόνια και η επιλογή που πήρα δεν ήταν καθόλου εύκολη και ίσως να μην μπορέσω να την εξηγήσω ποτέ γιατί δεν ξέρω αν υπάρχουν λόγια για ν' αποτυπώσουν τα συναισθήματά μου. Είναι ok ορισμένες φορές να επιλέγεις την αλλαγή, να έρχεσαι αντιμέτωπος με νέες προκλήσεις, να ωριμάζεις, να ολοκληρώνεσαι.

Όλοι όσους γνώρισα από την πρώτη μου μέρα στη Μίλαν θα μείνουν στο μυαλό μου γιατί έπαιξαν ρόλο στο μονοπάτι της ζωής μου και τη διαμόρφωση αυτού που είμαι. Εύχομαι τα καλύτερα στη Μίλαν και το κάνω με όλη μου την καρδιά, είμαι δεμένος με αυτά τα χρώματα, η απόσταση και ο χρόνος δεν θα το αλλάξει αυτό».

 

SERIE A Τελευταία Νέα