Ίντερ: Παίρνει τον Νάντες από την Κάλιαρι (vid)

Ίντερ: Παίρνει τον Νάντες από την Κάλιαρι (vid)

bet365

H Ίντερ βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του Ναΐταν Νάντες από την Κάλιαρι, ενώ στην ομάδα της Σαρδηνίας οδεύουν οι Ματίας Βεσίνο και Ράτζα Ναϊνγκολάν.

Η πρόσληψη του Σιμόνε Ιντζάγκι σηματοδότησε και την έναρξη υλοποίησης του μεταγραφικού σχεδιασμού της Ίντερ. Οι Νερατζούρι βρίσκονται σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο κοντά στην απόκτηση του 25χρονου Ουρουγουανού μέσου της Κάλιαρι, Ναΐταν Νάντες.

Γεννήθηκε στην Πούντα ντελ Έστε και ξεκίνησε την καριέρα του από την Πενιαρόλ. Το 2017 τον απέκτησε η Μπόκα αντί 2,5 εκατομμυρίων ευρώ και από εκεί τον αγόρασε η Κάλιαρι το καλοκαίρι του 2019 αντί 17 εκατομμυρίων (η ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία της ιταλικής ομάδας).

Η ομάδα από τη Σαρδηνία κοστολογεί τον Νάντες στα 30 εκατομμύρια, γι' αυτό και οι Μιλανέζοι βάζουν στο παιχνίδι έμψυχα ανταλλάγματα. Ο 29χρονος συμπατριώτης του μέσος, Ματίας Βεσίνο θ' ακολουθήσει το αντίστροφο δρομολόγιο, ενώ με κανονική μεταγραφή (μέχρι τώρα ήταν δανεικός) θα παραχωρηθεί στην Κάλιαρι και ο 33χρονος Βέλγος Ράτζα Ναϊνγκολάν.

 

SERIE A Τελευταία Νέα