«Ερευνάται για ξέπλυμα χρήματος και ο Ρονάλντο»

«Ερευνάται για ξέπλυμα χρήματος και ο Ρονάλντο»

Κώστας Τόπας
«Ερευνάται για ξέπλυμα χρήματος και ο Ρονάλντο»

bet365

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο φαίνεται πως θα έχει μπλεξίματα με τις αρχές, καθώς ιταλικό δημοσίευμα τον εμπλέκει σε υπόθεση με ξέπλυμα χρήματος.

Την Κυριακή (06/06) ήρθε στο φως της δημοσιότητας το όνομα του προπονητή της Γιουβέντους, Μασιμιλιάνο Αλέγκρι. Σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα, υπάρχει σε εξέλιξη σχετική έρευνα με τον Ιταλό προπονητή, ο οποίος επέστρεψε στον πάγκο της Γιουβέντους για να αντικαταστήσει τον Αντρέα Πίρλο.

Μία μέρα μετά η εφημερίδα «La Verita» επανέρχεται αυτή τη φορά για τον Κριστιάν Ρονάλντο. Όπως σημειώνεται, στο αρμόδιο τμήμα της Banca d’Italia, που ασχολείται με υποθέσεις ξεπλύματος χρημάτων, υπάρχει ενημέρωση για έλεγχο του Πορτογάλου αστέρα των «μπιανκονέρι».

Το δημοσίευμα αποκαλύπτει ότι παρατηρήθηκαν τρεις ύποπτες αναλήψεις μεταξύ του Δεκεμβρίου του 2020 και του Φεβρουαρίου του 2021. Συγκεκριμένα σε αυτό το διάστημα ο «CR7», έκανε τρεις αναλήψεις μετρητών, ύψους 220.000 ευρώ. Οταν ο 36χρονος αστέρας ρωτήθηκε τους λόγους για τους οποίους προχώρησε σε αυτές τις αναλήψεις, τόνισε ότι αφορούσαν οικογενειακά έξοδα.

Ωστόσο, οι Ιταλοί αναφέρουν ότι, όπως με τον Αλέγκρι, έτσι και με τον Κριστιάνο δεν υπάρχει καμία αναφορά σε στοιχηματισμό σε αγώνες ποδοσφαίρου.

 

SERIE A Τελευταία Νέα