Ζιανγκ: «Διώξαμε τον Κόντε γιατί έπρεπε να κάνουμε περικοπές»

Ζιανγκ: «Διώξαμε τον Κόντε γιατί έπρεπε να κάνουμε περικοπές»

Κώστας Τόπας
Ζιανγκ: «Διώξαμε τον Κόντε γιατί έπρεπε να κάνουμε περικοπές»

bet365

Ο πρόεδρος της Ίντερ, Στίβεν Γιανγκ «έσπασε» τη σιωπή του και αποκάλυψε για πρώτη φορά τους λόγους απομάκρυνσης του Αντόνιο Κόντε.

Η Ίντερ βρήκε τον διάδοχο του Αντόνιο Κόντε, στο πρόσωπο του Σιμόνε Ιντζάκι. Ο Ιταλός τεχνικός αποχαιρέτησε τους «νερατζούρι» μετά από δύο χρόνια στον πάγκο τους.

Ο λόγος της απομάκρυνσης του ήταν κυρίως για οικονομικούς λόγους, καθώς ο σύλλογος αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα, βγάζοντας στο «σφυρί» πολλούς πρωτοκλασάτους ποδοσφαιριστές, κάτι που δεν άρεσε στον Αντόνιο Κόντε.

Ο πρόεδρος του ιταλικού συλλόγου, Στίβεν Γιανγκ μιλώντας στην «Gazzetta dello Sport», εξήγησε τους λόγους για τους οποίους πήρε την απόφαση να απολύσει τον Κόντε, λέγοντας πως εξαιτίας των οικονομικών προβλημάτων, έπρεπε να πάρει δύσκολες αποφάσεις.

«Από την πρώτη στιγμή που αναλάβαμε την Ιντερ, σκεφτήκαμε ότι ο Κόντε ήταν ο ιδανικός προπονητής για το πρότζεκτ. Πριν δύο χρόνια καταφέραμε να συμφωνήσουμε μαζί του. Ημουν και παραμένω πεπεισμένος ότι είναι ένας νικητής. Γι’ αυτόν τον λόγο, άλλωστε, επενδύσαμε τόσα πάνω του και στην ομάδα αυτή τη διετία. Ηδη από το περασμένο καλοκαίρι η πανδημία μείωσε τα έσοδά μας, αλλά συνεχίσαμε μαζί του για να νικήσουμε. Η απόφαση ήταν σωστή», τόνισε χαρακτηριστικά.

 

SERIE A Τελευταία Νέα