Ντεμιράλ: «Ο Κριστιάνο Ρονάλντο θέλει κάθε μέρα να μαθαίνει τουρκικά»

Ντεμιράλ: «Ο Κριστιάνο Ρονάλντο θέλει κάθε μέρα να μαθαίνει τουρκικά»

bet365

O Μερίχ Ντεμιράλ υποστήριξε ότι ο συμπαίκτης του στη Γιουβέντους, Κριστιάνο Ρονάλντο, θέλει να μαθαίνει κάθε μέρα την τουρκική γλώσσα και στάθηκε στις συμβουλές που έχει λάβει από τον Πορτογάλο, καθώς και από τους Κιελίνι, Ντιμπάλα και Μπουφόν.

Η σεζόν ολοκληρώθηκε στη Serie A και η Γιουβέντους κατάφερε την τελευταία αγωνιστική να εξασφαλίσει την παρουσία της στην πρώτη τετράδα και την έξοδο στο Champions League της επόμενης. Ο 23χρονος Τούρκος κεντρικός αμυντικός των «μπιανκονέρι», Μερίχ Ντεμιράλ, υποστήριξε σε συνέντευξή του στο Anadolu ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο θέλει να μαθαίνει κάθε μέρα τη γλώσσα της γειτονικής χώρας.

«Ο Κριστιάνο Ρονάλντο θέλει κάθε ημέρα να μαθαίνει τουρκικά. Μαθαίνω και εγώ τις άλλες γλώσσες, όπως την ισπανική από τον Ντιμπάλα. Τόσο αυτός, όσο και ο Ντιμπάλα όταν δεν παίζω μου λένε να προσπαθήσω περισσότερο στην προπόνηση. Η εμπειρία τους είναι πολύ σημαντική για μένα. Ο Κιελίνι, για παράδειγμα, προπονείται με πολλή ένταση και αυτό μου έχει κάνει εντύπωση. Ο Μπουφόν πάντα με στήριζε και γι' αυτό του είμαι ευγνώμων», τόνισε στο τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων ο Ντεμιράλ στη συνέντευξη που παραχώρησε για την αναμέτρηση των εθνικών Τουρκίας και Ιταλίας (11/6, 22:00) στην πρεμιέρα τους στο Euro.

 

SERIE A Τελευταία Νέα