Συμφώνησε με Μενιάν η Μίλαν, αποχωρεί ο Ντοναρούμα (vid)

Συμφώνησε με Μενιάν η Μίλαν, αποχωρεί ο Ντοναρούμα (vid)

Συμφώνησε με Μενιάν η Μίλαν, αποχωρεί ο Ντοναρούμα (vid)

bet365

Παίκτης της Μίλαν θα πρέπει να θεωρείται ο Μάικ Μενιάν, καθώς ο Γάλλος τερματοφύλακας βρίσκεται στο Μιλάνο για υπογραφές. Αποχωρεί ο Ντοναρούμα.

Ο Μάικ Μενιάν αφήνει την πρωταθλήτρια Λιλ για λογαριασμό της Μίλαν. Ο 25χρονος πορτιέρε ήταν σε συζητήσεις όλο αυτό το διάστημα με τους «ροσονέρι» και το πρωί της Τρίτης (25/05) ταξίδεψε στην Ιταλία προκειμένου να περάσει τις απαραίτητες διαδικασίες και να υπογράψει συμβόλαιο.

Μίλαν και Λιλ συμφώνησαν στα 15 εκατ. ευρώ για την μεταγραφή του Μενιάν, με τον παίκτη να υπογράφει τριετές συμβόλαιο εντός της ημέρας με ετήσιες αποδοχές ύψους 2,8 εκατομμυρίων ευρώ.

Η άφιξη του Μενιάν στη Μίλαν σημαίνει παράλληλα και απομάκρυνση του Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα. Το μέλλον του Ιταλού πορτιέρε όσο πλησίαζε το τέλος της σεζόν ήταν στον αέρα ενώ ακόμα και οι διαπραγματεύσεις με τον ατζέντη του, Μίνο Ραϊόλα, έχουν παγώσει.

Γι' αυτό και οι «ροσονέρι» δεν θέλησαν να περιμένουν άλλο τον Ντοναρούμα και αποφάσισαν να προχωρήσουν στην μεταγραφή του Μάικ Μενιάν, ο οποίος μάλιστα κλήθηκε και στην εθνική του ομάδα για το Euro. Το μόνο που απομένει είναι η ανακοίνωση από πλευράς Μίλαν.

Διαβάστε επίσης:

 

SERIE A Τελευταία Νέα