Μπουφόν: «Θα διαλέξω την πρόταση που θα είναι πιο τρελή και από εμένα!»

Μπουφόν: «Θα διαλέξω την πρόταση που θα είναι πιο τρελή και από εμένα!»

bet365

Ο Τζανλουίτζι Μπουφόν υποστήριξε ότι θα επιλέξει την πιο τρελή πρόταση για να συνεχίσει την καριέρα του, παραδεχόμενος μάλιστα ότι έλαβε μήνυμα από ομάδα - έκπληξη, χωρίς ωστόσο να αποκαλύψει το όνομά της.

Αν και ανακοίνωσε ότι αποχωρεί οριστικά από τη Γιουβέντους, σε ηλικία 43 ετών δεν έχει την πρόθεση ν' απορυρθεί από τη δράση. Ο Τζανλούτζι Μπουφόν τόνισε λίγο μετά από την κατάκτηση του Coppa Italia με τη Γιουβέντους κόντρα στην Αταλάντα ότι θα επιλέξει την πιο τρελή πρόταση, ενώ παραδέχτηκε ότι ελαβε μήνυμα από ομάδα - έκπληξη, χωρίς ωστόσο να αποκαλύψει το όνομά της.

«Έχω ειλικρινά τόσες επαφές αυτήν την περίοδο και αναλύω όλες τις προτάσεις. Αν βρω μια πρόταση που είναι πιο τρελή από μένα, θα την αποδεχτώ. Τις τελευταίες μέρες έλαβα ένα μήνυμα από μια ομάδα που οι φιλοδοξίες της με ξεπερνούν και αυτό μου αρέσει», τόνισε ο Μπουφόν.

Το όνομά του ενεπλάκη σε μεταγραφικά σενάρια με τον Ολυμπιακό τις προηγούμενες εβδομάδες, ωστόσο ο εκπρόσωπός του με δηλώσεις του στο gazzetta.gr απέρριψε κάθε ενδεχόμενο.

Διαβάστε επίσης:

 

SERIE A Τελευταία Νέα