Με... άρωμα 2011 η νέα φανέλα της Γιουβέντους (pics & vid)

Με... άρωμα 2011 η νέα φανέλα της Γιουβέντους (pics & vid)

Με... άρωμα 2011 η νέα φανέλα της Γιουβέντους (pics & vid)

bet365

Η Γιουβέντους παρουσίασε τη πρώτη της εμφάνιση για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, η οποία θυμίζει σε μεγάλη βαθμό αυτή που φορούσαν οι «μπιανκονέρι» το 2011.

Η «Γηραιά Κυρία» παρουσίασε μέσω των λογαριασμών της στα κοινωνικά μέσα δικτύωση τη φανέλα της επόμενης χρονιάς. Οπως μπορείτε να δείτε κι από τις παρακάτω φωτογραφίες, η νέα φανέλα θυμίζει εκείνη που φορούσαν οι παίκτες της το 2011.

Κινείται στην κλασική ασπρόμαυρη ρίγα στο μπροστά της μέρος, έχοντας το λογότυπο «4XE» κάτω από τον χορηγό «Jeep» το οποίο αναφέρεται στη νέα υβριδική τεχνολογία plug-in της Jeep.

Όσον αφορά το σχεδιασμό, υπάρχουν τέσσερις λευκές και πέντε μαύρες ρίγες στο μπροστινό μέρος, στα μανίκια και στο κάτω μέρος της μπλούζας. Σε αντίθεση με το χρυσό που αναμενόταν αρχικά, τα λογότυπα Adidas και το σήμα στο στήθος είναι λευκά.

Στο εσωτερικό της υπάρχει γραμμένη η φράση «10 years at home» και αφορά τα χρόνια που συμπληρώθηκαν από τότε που η ομάδα μετακινήθηκε από το παλιό Στάδιο Ντέλλε Άλπι στο νέο γήπεδο της. Οι ποδοσφαιριστές των «μπιανκονέρι» αναμένεται να φορέσουν τη νέα φανέλα στον τελικό του Κυπέλλου Ιταλίας την Τετάρτη (19/05, 22:00) με την Αταλάντα.

Διαβάστε επίσης:

 

SERIE A Τελευταία Νέα