Μίλαν: Απέτυχε παταγωδώς εντός έδρας...

Μίλαν: Απέτυχε παταγωδώς εντός έδρας...

Μίλαν: Απέτυχε παταγωδώς εντός έδρας...

bet365

Μπορεί μέσα στη σεζόν να πέρασε από γήπεδα όπου είχε πολλά χρόνια να πάρει νίκη, όμως, μετά και την «αυτοχειρία» (0-0) στο ματς με την Κάλιαρι, η Μίλαν απέδειξε πως απέτυχε απόλυτα στα εντός έδρας ματς του 2021 και περισσότερο στην τελική ευθεία...

Στην τελευταία αγωνιστική της φετινής Serie A, οι «ροσονέρι» αντιμετωπίζουν εκτός έδρας την Αταλάντα σε ένα τρομερά δύσκολο ματς, κάτι που κάνει τον Πιόλι και τους παίκτες του ν' αγχώνονται για το Champions League αφού βρίσκονται μόλις στο +1 από την 5η Γιουβέντους.

Η Μίλαν μέσα στο 2021 πήρε εντός έδρας νίκες μονάχα απέναντι στις Τορίνο, Τζένοα, Κροτόνε και Μπενεβέντο, με την ομάδα να έχει όλη τη σεζόν 8 νίκες σε 19 παιχνίδια στο «Σαν Σίρο» και 15 νίκες σε 18 ματς εκτός έδρας!

Πάντως, όσον αφορά τις εξορμήσεις, το σύνολο του Πιόλι πήρε νίκη με σκορ 3-1 στο «Ντιέγκο Μαραντόνα» της Νάπολι, φεύγοντας νικήτρια από την συγκεκριμένη έδρα – αν και με άλλο όνομα τόσα χρόνια – έπειτα από μια ολόκληρη 10ετία.

Επιπλέον, το 3-0 επί της Γιουβέντους στο Τορίνο σήμανε την πρώτη νίκη της Μίλαν στα ... ύδατα των «μπιανκονέρι» έπειτα από 9 χρόνια, ενώ, το ίδιο χρονικό διάστημα είχε μεσολαβήσει και από την τελευταία νίκη επί της Τορίνο, όπου συνεχώς η Μίλαν αποτύγχανε να πάρει τους τρεις βαθμούς!

Διαβάστε επίσης:

 

SERIE A Τελευταία Νέα