Οι ιταλικές ομάδες ζήτησαν αναβολές στις πληρωμές των ποδοσφαιριστών

Κώστας Τόπας
Οι ιταλικές ομάδες ζήτησαν αναβολές στις πληρωμές των ποδοσφαιριστών

bet365

Μέτα την Ίντερ, όλοι οι υπόλοιποι σύλλογοι της Serie A αναμένεται να καταθέσουν αίτημα στην Ομοσπονδία για αναβολή στις πληρωμές των ποδοσφαιριστών.
Τελικός Κυπέλλου Αγγλίας: Ειδικά στοιχήματα σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και ενισχυμένες αποδόσεις. |21+

Η πανδημία προκάλεσε πολλά οικονομικά προβλήματα στις ομάδες της Serie A καθώς έχει μειώσει τα έσοδα των ομάδων και πολλοί ιδιοκτήτες εμφανίζονται απρόθυμοι να καλύψουν όλη τη ζημιά.

Χαρακτηριστικό δε ότι οι 20 ομάδες της Serie A, αναμένεται το προσεχές διάστημα, να ζητήσουν από την Ομοσπονδία την αναβολή των πληρωμών προς τους ποδοσφαιριστές και την μετάθεση των ημερομηνιών της καταβολής των τελευταίων τεσσάρων μισθών της φετινής σεζόν.

Οπως αναφέρει συγκεκριμένα δημοσίευμα της ιταλικής εφημερίδας «Tuttosport» , αίτημα των ομάδων είναι η εξόφληση να πραγματοποιηθεί αντί για Μάρτιο, Απρίλιο, Μάιο και Ιούνιο, τους μήνες Ιούνιο, Ιούλιο, Σεπτέμβριο και Δεκέμβριο, προκειμένου μέχρι τότε να έχουν αυξήσει τα έσοδα τους και να μην ρισκάρουν με άνοιγμα.

Πάντως, η συγκεκριμένη κίνηση δεν είναι βέβαιη ότι θα γίνει κι αποδεκτή από τους παίκτες των ομάδων. Ηδη, στη Γιουβέντους αλλά και στην Ίντερ οι ποδοσφαιριστές απαίτησαν την τήρηση των συμφωνηθέντων.

Διαβάστε επίσης:

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

SERIE A NEWS FEED