Οι παίκτες της Ίντερ... απέναντι στη διοίκηση για τους μισθούς

Gazzetta team
Οι παίκτες της Ίντερ... απέναντι στη διοίκηση για τους μισθούς

bet365

O ισχυρός άνδρας της Ίντερ μίλησε στους παίκτες της Ιντερ και τον Αντόνιο Κόντε για την κακή οικονομική κατάσταση, όμως οι «Νερατζούρι» δεν δείχνουν διατεθειμένοι να κάνουν πίσω... ​

Ο Στίβεν Ζιανγκ μίλησε στους παίκτες της Ιντερ και τον Αντόνιο Κόντε για την κάκιστη οικονομική κατάσταση, ζητώντας τους να χαρίσουν δύο μισθούς. Αυτό ζητήθηκε από όλους και τις επόμενες μέρες ο πρόεδρος της Ίντερ περιμένει τις απαντήσεις. Οπως τονίζει η Gazzetta dello Sport , οι παίκτες είναι αρνητικοί, αφού δε συμφωνούν με τις αντιδράσεις της διοίκησης. Μάλιστα, η ιδιοκτησία πρέπει ως τις 31 Μαΐου να έχει καταβάλει μισθούς. Η διοίκηση της Ίντερ είναι πιθανό να προτείνει και κάποιες αλλαγές στο συμβόλαιο του κάθε παίκτη, ώστε να δοθούν χρήματα, αλλά λίγο αργότερα για να κερδίσουν χρόνο.

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

SERIE A NEWS FEED