Τζένοα - Σασουόλο 1-2: Σε τροχιά Ευρώπης η ομάδα του Κυριακόπουλου

Κώστας Τόπας
Τζένοα - Σασουόλο 1-2: Σε τροχιά Ευρώπης η ομάδα του Κυριακόπουλου

bet365

Η Σασουόλο κατάφερε να πάρει μία σπουδαία νίκη κόντρα στη Τζένοα με 1-0 και παράλληλα να κάνει ένα σημαντικό βήμα για την έξοδό της στην Ευρώπη.

Η εντυπωσιακή πορεία της Σασουόλο στο πρωτάθλημα συνεχίζεται. Μετά από τέσσερις σερί νίκες και μία ισοπαλία, κατάφερε να κατακτήσει τρεις ακόμα βαθμούς, αυτή τη φορά επικρατώντας εκτός έδρας της Τζένοα με 2-1.

Το σκορ άνοιξε μάλιστα από νωρίς ο Ρασπαντόρι. Στο 14’ μετά από ωραία πάσα του Ντούρισιτς, ο 21χρονος Ιταλός φορ νίκησε τον Περίν κι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 0-1. Στο 28’ οι γηπεδούχοι απάντησαν, αλλά μετά από χρήση VAR το γκολ ακυρώθηκε.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Σασουόλο του Γιώργου Κυριακόπουλου δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερη πίεση από την Τζένοα και κατάφερε να διπλασιάσει τα τέρματα της στο 66’ με τον Μπεκάρντι. Οι γηπεδούχοι το μόνο που κατάφεραν να πετύχουν ήταν να μειώσουν με τον Ζαπακόστα πέντε λεπτά πριν το φινάλε.

Μετά από αυτή τη νίκη, η Σασουόλο, έφτασε τους 56 βαθμούς, προσπέρασε τη Ρόμα κι έκανε σημαντικό βήμα για την έξοδό της στην Ευρώπη. Από την άλλη, η Τζένοα, η οποία απογοητεύει τη φετινή σεζόν με τις εμφανίσεις της, έμεινε στους 36 βαθμούς, ούσα στην 14η θέση της Serie A.

Τζένοα: Περίν, Γκολντανίγκα, Ζαπάτα, Μαζιέλο, Γκιλιόνε (46’ Σομουρόντοφ), Μπεχράμι (68’ Κασάτα), Μπάντελ, Ζάιτς, Ζαπακόστα, Πάντεφ (68’ Ροβέλα), Ντέστρο (68’ Σκαμάκα)

Σασουόλο: Κονσίλι, Τολιάν, Κίρικες, Φεράρι, Ολιβέιρα, Λόπες, Λοκατέλι (81' Μπουράμπια), Μπεράρντι (81' Καπούτο), Ντούριτσιτς (57’ Νταφρέλ), Τραορέ (71’ Χαρασλίν), Ρασπαντόρι (71’ Ομπιανγκ)

 

SERIE A Τελευταία Νέα