Ζανέτι: «Η Ίντερ έχει σοβαρά οικονομικά προβλήματα, θα είχε πουληθεί φέτος»!

Ζανέτι: «Η Ίντερ έχει σοβαρά οικονομικά προβλήματα, θα είχε πουληθεί φέτος»!

Ζανέτι: «Η Ίντερ έχει σοβαρά οικονομικά προβλήματα, θα είχε πουληθεί φέτος»!

bet365

Ο Χαβιέρ Ζανέτι δεν θέλει η επιτυχία της κατάκτησης του τίτλου στην Serie A να κρύψει τα προβλήματα της Ίντερ κάτω απ' το χαλάκι και μίλησε για τα πολύ σοβαρά οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο σύλλογος.

Για πρώτη φορά από το 2010 η ομάδα του Αντόνιο Κόντε με μεγάλους πρωταγωνιστές τους Λουκάκου και Λαουτάρο Μαρτίνες κατάφερε να επιστρέψει στην κορυφή του ιταλικού ποδοσφαίρου κατακτώντας τον φετινό τίτλο της Serie A.

Η μεγάλη επιτυχία πανηγυρίστηκε έξαλλα από τον κόσμο, τους παίκτες, τον προπονητή και το μεγάλο αφεντικό του συλλόγου, ωστόσο, ο θρύλος της ομάδας και νυν αντιπρόεδρος, Χαβιέρ Ζανέτι, φρόντισε για την... προσγείωση.

«Είναι αλήθεια ότι μέσα στη σεζόν ο σύλλογος είχε φτάσει πολύ κοντά σε πώληση λόγω των τεράστιων οικονομικών προβλημάτων. Αυτά τα προβλήματα θα παραμείνουν για μερικά χρόνια μέχρι να διορθωθεί η κατάσταση και να βρεθεί μια ισορροπία. Ευχόμαστε σε επιστροφή στην κανονικότητα μετά τα όσα περάσαμε και με τον κορονοϊό...», ήταν τα λόγια του.

Διαβάστε επίσης:

«Καρφιά» Έρικσεν σε Τότεναμ: «Δεν είχα συνηθίσει να κερδίζω πριν έρθω στην Ίντερ»!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα