«Δένει» έως το 2024 τον Λαουτάρο Μαρτίνες η Ίντερ

«Δένει» έως το 2024 τον Λαουτάρο Μαρτίνες η Ίντερ

«Δένει» έως το 2024 τον Λαουτάρο Μαρτίνες η Ίντερ

bet365

Τέλος στα σενάρια περί αποχώρησης του Λαουτάρο Μαρτίνες από την Ίντερ, καθώς ο Αργεντινός επιθετικός ετοιμάζεται να βάλει την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο με τους «νερατζούρι».

Η κατάκτηση του πρωταθλήματος από την Ίντερ, φαίνεται πως ήταν αρκετή προκειμένου να πείσει τον Λαουτάρο Μαρτίνες να υπογράψει νέο συμβόλαιο με τους «νερατζούρι». Ο Αργεντινός φορ όλο αυτό το διάστημα ήταν στην κορυφή της λίστας της Μπαρτσελόνα, η οποία προσπαθούσε με κάθε τρόπο να τον εντάξει στο ρόστερ της. Ειδικά το περασμένο καλοκαίρι.

Οι απαιτήσεις όμως της Ίντερ ήταν τέτοιες που οι «μπλαουγκράνα» δεν μπορούσαν να ανταποκριθούν, με αποτέλεσμα ο 23χρονος επιθετικός να παραμείνει στην ομάδα και φέτος. Σύμφωνα, μάλιστα με τα όσα αναφέρει η «Gazzetta dello Sport», ο Λαουτάρο δεν σκοπεύει να αποχωρήσει από την ομάδα ούτε αυτό το καλοκαίρι.

Κι αυτό διότι επιθυμία του είναι η ανανέωση της συνεργασίας του με την ομάδα του Κόντε. Οι δύο πλευρές τα έχουν βρει σε όλα και ο Αργεντινός άσος θα βάλει την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο που θα έχει διάρκεια μέχρι το καλοκαίρι του 2024, ενώ μεταξύ άλλων θα του γίνει και γενναία αύξηση, αφού πλέον θα αμείβεται με 8 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο.

 

SERIE A Τελευταία Νέα