Η Γιουβέντους είναι έτοιμη να κάνει δικό της τον Ντοναρούμα

Η Γιουβέντους είναι έτοιμη να κάνει δικό της τον Ντοναρούμα

Gazzetta team
Η Γιουβέντους είναι έτοιμη να κάνει δικό της τον Ντοναρούμα

bet365

Ο διεθνής Ιταλός γκολκίπερ δύσκολα θα παραμείνει στην Μίλαν
Ρεάλ Μαδρίτης - Τσέλσι: Εκατοντάδες επιλογές και στοιχήματα για σκόρερ, κάρτες, κόρνερ και λεπτό πρώτου γκολ. |21+

Ενα από τα ακριβότερα συμβόλαια που θα έχει δοθεί ποτέ σε τερματοφύλακα, φέρεται να ετοιμάζει η Γιουβέντους για τον Τζίτζιο Ντοναρούμα.

Σύμφωνα με ιταλικά ΜΜΕ, η «Μεγάλη Κυρία» θέλει να αποδεσμεύσει τον Σέζνι, καθώς έχει βάλει στο στόχαστρο τον τερματοφύλακα της Μίλαν που δεν δείχνει πως θα ανανεώσει με την ομάδα του Μιλάνου.

Οι απαιτήσεις του Ραϊόλα για τον πελάτη του δεν «συναντούν» την προσφορά που του κάνει η Μίλαν για να ανανεώσει, με αποτέλεσμα άλλες ομάδες να διεκδικούν τον 22χρονο γκολκίπερ.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα μάλιστα, η Γιουβέντους διατίθεται να του προσφέρει πολυετές συμβόλαιο, με απολαβές που μπορεί να φτάσουν και τα 8,7 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο.

Οπως αναφέρει το γερμανικό Sport1, η Μίλαν φέρεται να είναι κοντά στην απόκτηση του Μενάν της Λιλ, πράγμα που σημαίνει πως ο Ντοναρούμα πολύ δύσκολα θα συνεχίσει με τον σύλλογο από την στιγμή που εξακολουθούν να μην τα βρίσκουν στο οικονομικό. Σύμφωνα με άλλο ιταλικό δημοσίευμα η Γιουβέντους διατίθεται να του προσφέρει 10ετες συμβόλαιο προκειμένου να τον πείσει να υπογράψει, καθώς ενδιαφέρον για τον Ιταλό γκολκίπερ έχει δείξει και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Τσέλσι.

 

SERIE A Τελευταία Νέα