Δίνει τα χέρια με την Φιορεντίνα ο Γκατούζο

Δίνει τα χέρια με την Φιορεντίνα ο Γκατούζο

Θοδωρής Βασίλης
Δίνει τα χέρια με την Φιορεντίνα ο Γκατούζο

bet365

Ο Τζενάρο Γκατούζο θα είναι όπως όλα δείχνουν ο επόμενος προπονητής της Φιορεντίνα με τις δύο πλευρές να ετοιμάζονται να δώσουν τα χέρια για διετές συμβόλαιο έναντι 2 εκατ. ευρώ το χρόνο.

Η αναζήτηση προπονητή στην Φιορεντίνα φαίνεται πως έφτασε στο τέλος της. Οι «βιόλα» κατέληξαν στον Τζενάρο Γκατούζο ο οποίος αποχωρεί από τη Νάπολι στο τέλος της σεζόν και οι δύο πλευρές ετοιμάζονται να δώσουν τα χέρια.

Η πρόταση της Φιορεντίνα είναι για διετές συμβόλαιο έναντι 2 εκατ. ευρώ το χρόνο με οψιόν για τρίτο μια πρόταση που ο άλλοτε τεχνικός της Μίλαν την έχει δεχτεί. Μάλιστα, ο Γκατούζο έχει πάρει το ελεύθερο από τον ιδιοκτήτη των «βιόλα», Ρόκο Κομίσο, για ελεύθερο στις μεταγραφές για να μπορέσει να αλλάξει την εικόνα της ομάδας της Φλωρεντίας η οποία τα δύο τελευταία χρόνια πάει από το κακό στο χειρότερο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα