Φιορεντίνα: Εξετάζει τον Φερέιρα

Φιορεντίνα: Εξετάζει τον Φερέιρα

Gazzetta team
Φιορεντίνα: Εξετάζει τον Φερέιρα

bet365

Η Φιορεντίνα εξετάζει την περίπτωση του τέως προπονητή του ΠΑΟΚ και νυν της Πάλμειρας, Αμπέλ Φερέιρα, για τη νέα σεζόν σύμφωνα με το Sportitalia.

Μπορεί ο Τζουζέπε Ιακίνι να επέστρεψε στην τεχνική ηγεσία της Φιορεντίνα, αλλά θεωρείται βέβαιο ότι οι «βιόλα» θα ξεκινήσουν την επόμενη σεζόν με άλλον προπονητή.

Η ομάδα της Τοσκάνης εξετάζει σύμφωνα με το Sportitalia την περίπτωση του τέως προπονητή του ΠΑΟΚ και νυν της Παλμέιρας, Αμπέλ Φερέιρα.

Σύμφωνα με το ιταλικό ρεπορτάζ ήδη έχει προσέγγισει στον 42χρονο Πορτογάλο, ο οποίος παραχώρησε την Τρίτη (6/4) συνέντευξη στο gazzetta.gr για το πέρασμά του από τον «Δικέφαλο», το παρόν και το μέλλον του.

Όπως υποστήριξε ο Ίβηράς αυτή τη στιγμή δεν σκέφτεται κάτι άλλο από την «βερντάο», με την οποία έχει συμβόλαιο. «Ο στόχος μου τώρα είναι να συνεχίσω στην Παλμέιρας. Έχουμε τίτλους για τους οποίους θέλουμε να παλέψουμε. Έχω συμβόλαιο για άλλα δύο ακόμη χρόνια και είμαι βρίσκομαι εδώ που θέλω να βρίσκομαι. Το μέλλον μου είναι στην Παλμέιρας», τόνισε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα τα ξημερώματα της Τετάρτης (8/3, 03:30) η ομάδα του Σάο Πάουλο φιλοξενείται στο Μπουένος Άιρες από την Ντεφένσα ι Χουστίσια στο πρώτο ματς για το Recopa Sudamericana.

Ο Φερέιρα θέλει ακόμη ένα τίτλο - 15 Μαρτίου ίδια ώρα (03:30) η ρεβάνς - τον τρίτο του, μετά από το Copa Libertadores και το Κύπελλο Βραζιλίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

 

SERIE A Τελευταία Νέα