Σενάρια για Αλέγκρι στον πάγκο της Γιουβέντους

Σενάρια για Αλέγκρι στον πάγκο της Γιουβέντους

Κώστας Τόπας
Σενάρια για Αλέγκρι στον πάγκο της Γιουβέντους

bet365

Το όνομα του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι βρίσκεται και πάλι στο προσκήνιο για την Γιουβέντους, μιας και το μέλλον του Αντρέα Πίρλο στον πάγκο των «μπιανκονέρι» μοιάζει αβέβαιο.

Παρά το γεγονός ότι βρισκόμαστε στις αρχές Απριλίου, η Γιουβέντους φαίνεται πως είναι εκτός από όλους τους φετινούς της στόχους. Το πρωτάθλημα είναι σχεδόν «κλειδωμένο» από την Ίντερ, η τετράδα ακόμη δεν μοιάζει βέβαιη, ενώ έχει αποκλειστεί από το Champions League.

Γι' αυτό και έχουν εμφανιστεί… σύννεφα πάνω από τον Αντρέα Πίρλο, ο οποίος βρίσκεται σε δύσκολη θέση. Ο ισχυρός άνδρας της «Γηραιάς Κυρίας», Αντρέα Ανιέλι έχει εκφράσει πολλές φορές δημόσια την στήριξή του στον Ιταλό τεχνικό, αλλά οι πράξεις του διαψεύδουν τα λεγόμενά του.

Κι αυτό διότι, σύμφωνα με την εφημερίδα «Il Giornale», συναντήθηκε με τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι. Οι δυο τους διατηρούν εξαιρετικές σχέσεις και παρακολούθησαν μαζί το πρόσφατο ντέρμπι με την Τορίνο.

Η συζήτηση έγινε για το ενδεχόμενο επιστροφής του Ιταλού κόουτς στον πάγκο της ομάδας μετά από δύο σεζόν και πλέον το μόνο που απομένει να δούμε είναι ο Αλέγκρι επιστρέψει στον πάγκο των «μπιανκονέρι» τη νέα σεζόν.

 

SERIE A Τελευταία Νέα