Γιουβέντους – Μπενεβέντο 0-1: Μετά το Champions League, τέλος και το πρωτάθλημα (vid)

Gazzetta team
Γιουβέντους – Μπενεβέντο 0-1: Μετά το Champions League, τέλος και το πρωτάθλημα (vid)

bet365

Η Μπενεβέντο που ήταν χωρίς νίκη 11 αγωνιστικές, έκανε τη ζημιά (0-1) και η Γιουβέντους τρομερά δύσκολα θα μπορέσει να κατακτήσει φέτος το Σκουντέτο. Ελπίδα τετράδας για Λάτσιο, στο όριο της σωτηρίας η Τορίνο.

Πριν ξεκινήσει το ματς, υπήρχε ένα ωραίο feeling απόρροια της βράβευσης από τον Αντρέα Ανιέλι στο Κριστιάνο Ρονάλντο για τα 770 γκολ της καριέρας του. Οι χαρές όμως έληξαν εκεί για τη Γιουβέντους. Η Μπενεβέντο που μετρούσε 11 αγωνιστικές χωρίς νίκη, κατάφερε να περάσει από το Τορίνο, υποτάσσοντας 0-1 τη Γιούβε, σε μία σοκαριστική ήττα των γηπεδούχων. Ενα αποτέλεσμα που τους κρατάει στο -10 από την κορυφή και ουσιαστικά τους θέτει εκτός της κούρσας του τίτλου.

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης ήταν ένα ξεκάθαρο δώρο από τον Αρτούρ. Ο Βραζιλιάνος μέσος έκανε την απαγορευτική λάθος παράλληλη πάσα στην περιοχή και ο Γκάιτς δεν έχασε την ευκαιρία να το τελειώσει με σουτ (69'). Ηταν ένα γκολ που θύμισε τα λάθη κόντρα στην Πόρτο και αυτό λίγο καιρό μετά τον αποκλεισμό στο Champions League. Και τώρα ήρθε και η κατακόρυφη μείωση των πιθανοτήτων για το 10ο σερί Σκουντέτο, με την Ιντερ να δείχνει ότι δεν θα το χάσει με τίποτα.

Γιουβέντους (Αντρέα Πίρλο): Σέζνι, Μπονούτσι, Ντε Λιχτ, Ντανίλο, Μπερναρντέσκι, Ραμπιό (73' ΜακΚένι), Αρτούρ (73' Μπεντανκούρ), Κουλουσέφσκι, Μοράτα, Κριστιάνο Ρονάλντο

Μπενεβέντο (Πίπο Ιντζάγκι): Μοντιπό, Τούιο, Καλντιρόλα, Μπάρμπα, Φουλόν (73' Τέγιο), Χέτεμαϊ (83' Νταμπό), Ιονίτα, Βιόλα, Λαπαντούλα (73' Καπράρι), Ιμπόρτα, Γκάιτς (83' Ντι Σέριο).

Διπλό κι ελπίζει για σεντόνι η Λάτσιο

H Λάτσιο συνέχισε στον δρόμο των επιτυχιών επικράτησε 1-0 εκτός έδρας της Ουντινέζε και βρέθηκε στο -6 από την τετράδα, αλλά με ματς λιγότερο. Οι Λατσιάλι κράτησαν ανέπαφη την εστία τους για πρώτη φορά έπειτα από ένα μήνα κι έμειναν ολοζώντανοι στη μάχη για το Champions League. Oι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυναρά, πίεσαν και είχαν καλές στιγμές με Λουίς Αλμπέρτ και Σάβιτς. Ωστόσο, στο 37' ήρθε το γκολ για τη Λάτσιο με υπέροχο τελείωμα του Μάρουσιτς. Η Ουντινέζε θα μπορούσε να φέρει το ματς στα ίσα στο 49', αλλά το σουτ του Ντε Πάουλ σταμάτησε στο δοκάρι. Η Λάτσιο ήταν καλύτερη μετά το 60', πίεσε και στο 68' ο Ιμόμπιλε είχε κι αυτός δοκάρι!

Ο Καντρέβα κράτησε χαμηλά την Τορίνο!

Η Σαμπντόρια επέστρεψε στις νίκες έπειτα από πέντε εβδομάδες, επικράτησε 1-0 στη Γένοβα της Τορίνο και ουσιαστικά εξασφάλισε την παραμονή, μιας και βρέθηκε στο +13 από την επικίνδυνη ζώνη. Αντίθετα, η Τορίνο είναι μόλις στο +1 από τη ζώνη σωτηρίας, αλλά με ματς λιγότερο. Κακό ματς, ελάχιστες φάσεις με τους γηπεδούχους να έχουν το πάνω χέρι και χάρη στο γκολ του Καντρέβα στο 25' να παίρνουν το τρίποντο. Η Τορίνο προσπάθησε στην επανάληψη να αντιδράσει, αλλά Μπελότι και Τζάτζα δεν κατάφεραν να δώσουν κάτι στην ομάδα τους...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα