Πίρλο: «Ο Κριστιάνο Ρονάλντο σφίγγει τα δόντια για την Γιουβέντους»

Gazzetta team
Πίρλο: «Ο Κριστιάνο Ρονάλντο σφίγγει τα δόντια για την Γιουβέντους»

bet365

Ο προπονητής της Γιουβέντους, Αντρέα Πίρλο, εξήρε την αυτοθυσία του 36χρονου Κριστιάνο Ρονάλντο για να μην ξεκουράζεται και να ενισχύει σε όλα τα παιχνίδια την Γιούβε, λόγω και των απουσιών στην επίθεση.

Στα 36 του χρόνια, ο Κριστιάνο Ρονάλντο θέλει (πάντα) να... καταπιεί τον κόσμο. Και, παρ' ότι ο Πορτογάλος σούπερ σταρ της Γιουβέντους διαθέτει προνομιακή σωματοδομή, δεν είναι δυνατό να μην «βαραίνει» η ηλικία.

Σε αυτό το γεγονός στάθηκε ο προπονητής του, Αντρέα Πίρλο, με αφορμή τις συνεχείς συμμετοχές του «CR7», εξαιτίας και των απουσιών των Μπιανκονέρι στην επίθεση, με τον Πάουλο Ντιμπάλα σταθερά εκτός και τον Άλβαρο Μοράτα να έχει επιστρέψει μεσοβδόμαδα.

«Όταν παίζουμε πολλά ματς, μια ημέρα ή δύο ξεκούρασης είναι καλές. Αυτό εφαρμόζεται και στον Κριστιάνο Ρονάλντο. Μόνο που τώρα έχουμε ελλείψεις στην επίθεση, εκείνος έσφιξε τα δόντια και θα το κάνει για όσο καιρό θα το χρειαστούμε. Έδειξε και εξακολουθεί να δείχνει τον μεγάλο του επαγγελματισμό» επισήμανε ο Πίρλο για τον Κριστιάνο.

Το Σάββατο (6/3), η Γιούβε αντιμετωπίζει την Λάτσιο σε καθοριστικό ματς πρωταθλήματος και, στη συνέχεια, θα υποδεχθεί την Πόρτο, στην ρεβάνς του 2-1 υπέρ των Δράκων, για μια θέση στα προημιτελικά του Champions League.

«Όλοι οι αγώνες είναι καθοριστικοί για εμάς. Το παρόν είναι ο αυριανός αγώνας, για τον οποίο πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι με όλες μας τις δυνάμεις για να νικήσουμε. Θα σκεφτούμε την Πόρτο μόνο μετά από αυτό το ματς» συμπλήρωσε ο τεχνικός της Γηραιάς Κυρίας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα