Ιμπραΐμοβιτς: «Αν τα πάω καλά ως παρουσιαστής του Φεστιβάλ, θα έχω δουλειά όταν σταματήσω την μπάλα»!

Gazzetta team
Ιμπραΐμοβιτς: «Αν τα πάω καλά ως παρουσιαστής του Φεστιβάλ, θα έχω δουλειά όταν σταματήσω την μπάλα»!

bet365

Απολαυστικός ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς στην παρουσίαση του Φεστιβάλ τραγουδιού του Σανρέμο, στο οποίο θα είναι παρουσιαστής, καλώντας τον... Ρομελού Λουκάκου να του κάνει παρέα.

Ο τραυματισμός που αποκόμισε στον αγώνα με την Ρόμα θα τον αφήσει εκτός από κρίσιμα παιχνίδια της Μίλαν σε Serie A και Europa League, αλλά θα του επιτρέψει να ασχοληθεί απρόσκοπτα με την... παρουσίαση του Φεστιβάλ τραγουδιού του Σανρέμο, το οποίο ξεκινάει απόψε.

«Σίγουρα είναι πιο εύκολο να σκοράρω. Αυτός δεν είναι ο κόσμος μου, αλλά είμαι σε καλά χέρια. Αν κάνω λάθη, κανείς δεν θα μπορεί να με κρίνει, αν τα πάω καλά, τότε καλύτερα, γιατί θα έχω δουλειά όταν σταματήσω την μπάλα» είπε ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς για την συμμετοχή του στο φημισμένο, πενθήμερο φεστιβάλ.

«Σίγουρα θα διασκεδάσουμε» πρόσθεσε ο Σουηδός επιθετικός, λέγοντας για τον τραυματισμό του ότι «το πρόγραμμα του φεστιβάλ δεν αλλάζει, είχα έναν μικρό τραυματισμό, αλλά το πρόγραμμα παραμένει ίδιο».

Ερωτηθείς για το πώς θα αντιδράσει αν οι διοργανωτές φέρουν ως καλεσμένο τον... Ρομελού Λουκάκου, ο Ίμπρα ξεκαθάρισε για τον επιθετικό της Ίντερ ότι «αν θέλει να έρθει, είναι καλοδεχούμενος. Αυτό που γίνεται στο γήπεδο, τελειώνει στο γήπεδο, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα