Η Μόντσα ονειρεύεται Big-3 με Ριμπερί!

Gazzetta team
Η Μόντσα ονειρεύεται Big-3 με Ριμπερί!

bet365

Μετά τους Μπαλοτέλι και Μπόατενγκ, η Μόντσα του Σίλβιο Μπερλουσκόνι θέλει να κάνει δικό της και τον Φρανκ Ριμπερί και να φτιάξει έτσι μια σούπερ Big-3… βετεράνων ενόψει της πιθανής ανόδου στη Serie A.

Τα μεγαλεπίβολα σχέδια που κάνει η Μόντσα με το βλέμμα στη Serie A δεν σταματούν. Η ομάδα του Σίλβιο Μπερλουσκόνι, με διευθυντή τον Αντριάνο Γκαλιάνι, διαθέτει ήδη στις τάξεις της τον Μάριο Μπαλοτέλι και τον Κέβιν Πρινς-Μπόατενγκ, αλλά φυλάει το… καλύτερο για το καλοκαίρι. Συγκεκριμένα, ο ιταλικός σύλλογος έχει στο στόχαστρο τον Φρανκ Ριμπερί. Όπως αποκάλυψε ο Γκαλιάνι, «το όραμά μας προέρχεται από την πολύ καλή φιλία που έχουν ο Μπόατενγκ και ο Ριμπερί» κι έτσι αν επιτευχθεί η άνοδος στην πρώτη κατηγορία δεν αποκλείεται να κάνουν κρούση για τον 38χρονο εξτρέμ.

Φέτος, ο Γάλλος βετεράνος μετρά 1 γκολ και 4 ασίστ σε 17 συμμετοχές με τη Φιορεντίνα, ενώ το συμβόλαιό του λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι και πιθανώς θα μείνει ελεύθερος. Όσο για τη Μόντσα, βρίσκεται στη 2η θέση της Serie B (ισόβαθμη με Κίεβο και Σαλερνιτάνα) και είναι ένα από τα φαβορί για τον απευθείας προβιβασμό.

 

SERIE A Τελευταία Νέα