Βερόνα - Νάπολι 3-1: Ανατροπή με κάτω τα χέρια και... αντίο τετράδα (vid)

Gazzetta team
Βερόνα - Νάπολι 3-1: Ανατροπή με κάτω τα χέρια και... αντίο τετράδα (vid)

bet365

Ο Λοσάνο την έβαλε μπροστά μόλις στα 9,2'' (3ο γρηγορότερο γκολ στην ιστορία της Serie A), αλλά η Νάπολι παραδόθηκε άνευ όρων στην εξαιρετική Βερόνα (3-1) και υποχώρησε ξανά εκτός τετράδας.

Το «roller-coaster» της Νάπολι ήταν σειρά να πάρει και πάλι την κατιούσα. Μετά το διπλό κόντρα στην Ουντινέζε και την εξάρα επί της Φιορεντίνα, οι Παρτενοπέι είχαν αποκτήσει το μομέντουμ που τους είχε φέρει, μάλιστα, στην 3η θέση με ματς λιγότερο. Ωστόσο, απέναντι στην Ελλάς Βερόνα, έχασαν ξανά τον δρόμο και υπέστησαν ανατροπή με κάτω τα χέρια (3-1) που τους έριξε εκτός τετράδας.

Ο Ίρβινγκ Λοσάνο κατάφερε να ανοίξει το σκορ μόλις στα 9,2'' από τη σέντρα, πετυχαίνοντας το 3ο γρηγορότερο γκολ στην ιστορία της Serie A, όμως, η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη για το σύνολο του Τζενάρο Γκατούζο. Αφού ο Ντιμάρκο ισοφάρισε στο 34’, η ομάδα του Ιβάν Γιούριτς γύρισε το παιχνίδι με Μπάρακ (62’) και Ζακάνι (79’) και πλησίασε έτσι την εξάδα στο -4. Στο όριο αυτής, κάθονται πλέον οι Ναπολιτάνοι, που έμειναν στους 34 βαθμούς και στο -2 από την 4η Γιουβέντους.

Τρίποντο-ανάσα η Τζένοα, κατρακύλα για Κάλιαρι

«Χρυσό» τρίποντο, που την έφερε στο +4 από την επικίνδυνη ζώνη και ταυτόχρονα «βύθισε» την Κάλιαρι πέτυχε η Τζένοα. Η ομάδα του Μπαλαρντίνι επικράτησε με 1-0 των Ροσομπλού, χάρη στο γκολ του Ντέστρο από την ασίστ του Στρόοτμαν στο 10' κι έτσι τους άφησε στη 17η θέση με 14 βαθμούς, 6 σερί ήττες και 11 παιχνίδια χωρίς νίκη!

 

SERIE A Τελευταία Νέα