Ζαγαρίτης: Επίσημα στην Πάρμα μέχρι το 2024!

Κώστας Ζάλιαρης
Ζαγαρίτης: Επίσημα στην Πάρμα μέχρι το 2024!

bet365

Ο Βασίλης Ζαγαρίτης από το μεσημέρι της Παρασκευής ανήκει κι επίσημα στην Πάρμα μέχρι και το 2024, ολοκληρώνοντας τη μεγάλη μεταγραφή σε μια πανηγυρική επιβεβαίωση του ρεπορτάζ του Gazzetta.gr.

Ο Βασίλης Ζαγαρίτης είναι με κάθε επισημότητα πλέον παίκτης της Πάρμα για τα επόμενα 3,5 χρόνια, κάνοντας το μεγάλο βήμα στην καριέρα του αυτή τη στιγμή, εξαργυρώνοντας το εξαιρετικό πρώτο μισό της φετινής σεζόν με την πράσινη φανέλα.

Η Πάρμα επισημοποίησε την απόκτησή του μέχρι και το 2024, με τον Έλληνα ποδοσφαιριστή ν' αποχωρεί από τον Παναθηναϊκό, ανεβαίνοντας σκαλοπάτι του στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.

Η ολοκλήρωση της μεταγραφής αποτελεί και πανηγυρική επιβεβαίωση του ρεπορτάζ του Gazzetta.gr από τις 15 του μηνός, όταν και αποκάλυψε το μπάσιμο της Πάρμα για τον παίκτη.

Αναλυτικά και η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού:

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την πώληση του Βασίλη Ζαγαρίτη στην Πάρμα. Ο 20χρονος αμυντικός μετά από δύο χρόνια και 20 συμμετοχές (19 στο πρωτάθλημα και μία στο Κύπελλο) στην πρώτα ομάδα (είχαν προηγηθεί τέσσερα χρόνια στην ακαδημία του Παναθηναϊκού), θα συνεχίσει την καριέρα του στον ιταλικό σύλλογο. Του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του.

Διαβάστε επίσης:

Το μάθημα που πήρε ο Παναθηναϊκός από Ζαγαρίτη και Βαγιαννίδη

 

SERIE A Τελευταία Νέα