Κάλιαρι - Μίλαν 0-2: Ζλάταν για Scudetto (vids)

Gazzetta team
Κάλιαρι - Μίλαν 0-2: Ζλάταν για Scudetto (vids)

bet365

Ο Ζλάταν επέστρεψε δυναμικά στη δράση, πέτυχε δυο γκολ και η Μίλαν έφυγε νικήτρια από τη Σαρδηνία (2-0 την Κάλιαρι). Στο +3 από την Ίντερ οι Ροσονέρι, βασικός ο Λυκογιάννης... έκανε πέναλτι στον Ιμπρα.

Η Μίλαν του Ζλάταν μόνη πρώτη ξανά! Ο Σουηδός επέστρεψε, πέτυχε δυο γκολ, έφτασε τα 12 στη Serie A και οι Ροσονέρι είναι ξανά στο +3 από την Ίντερ! Βασικός ο Λυκογιάννης κι εκτός από τη φάση του 5ου λεπτού είχε πολύ καλή απόδοση!

Ο Ζλάταν επέστρεψε στο βασικό σχήμα και ο Σουηδός έκανε την καλύτερη επιστροφή! Μόλις στο 5ο λεπτό, έβαλε έξυπνα το κορμί του και... κέρδισε το πέναλτι από τον Λυκογιάννη! Ο Σουηδός δεν αστόχησε, έφτασε τα 11 γκολ και για πρώτη φορά στην καριέρα του (στα top 5 πρωταθλήματα) σκόραρε σε εννέα διαδοχικά ματς.

Η Κάλιαρι προσπάθησε να αντιδράσει, αλλά δε βρήκε χώρους για να κάνει τη διαφορά. Ο Λυκογιάννης προσπαθούσε με ατομικές ενέργειες να φανεί απειλητικός, δίχως όμως αποτέλεσμα. Η Μίλαν είχε τον απόλυτο έλεγχο του ματς, αλλά και δυο καλά σουτ του Καλάμπρια. Μάλιστα, η προσπάθειά του στο 36ο λεπτό σταμάτησε στο δοκάρι. Ιδιο σκηνικό και στην επανάληψη, αφού στο 52' πάλι ο Ιμπραΐμοβιτς βρήκε δίχτυα. Από υπέροχη πάσα του Καλάμπρια, ο Σουηδός με υπέροχο τελείωμα και τη βοήθεια του VAR πέτυχε το 2-0.

Η Κάλιαρι ρίσκαρε, ανέβασε ρυθμό και στο 63' θα μπορούσε να μπει στο «κόλπο», αλλά ο Ντοναρούμα με εξαιρετική επέμβαση νίκησε τον Σιμεόνε! Ο Σάλεμακερς πήρε θέση στο 66', αλλά... κατάφερε οκτώ λεπτά αργότερα να αποβληθεί με δυο κίτρινες κάρτες που δέχθηκε. Η Κάλιαρι πίεσε, έπαιξε φουλ επίθεση, ο Λυκογιάννης είχε καλές ενέργειες, αλλά Τσεπιτέλι και Τσέρι δεν κατάφεραν να σκοράρουν. Η Μίλαν κράτησε εύκολα μέχρι το τέλος και πήρε μια σπουδαία νίκη, αντίθετα η Κάλιαρι βρίσκεται μόλις στο +1 από την επικίνδυνη ζώνη.

Κάλιαρι: Κράνια, Τζάπα (79′ Παβολέτι), Γοδίν, Τσεπιτέλι, Λυκογιάννης, Ναϊνγκολάν, Μαρίν, Ντάνκαν (69′ Ολίβα), Περέιρο (57′ Σοτίλ), Ζοάο Πέδρο, Σιμεόνε (80′ Τσέρι).

Μίλαν: Ντοναρούμα, Καλάμπρια, Κίερ (46′ Καλούλου), Ρομανιόλι, Νταλότ, Κεσί, Τονάλι (72′ Μεϊτέ), Καστιγιέχο, Μπραΐμ Ντίαθ (83′ Κόντι), Χάουγκε (66′ Σαλεμάκερς), Ιμπραΐμοβιτς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΟ LIVE ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ SERIE A

 

SERIE A Τελευταία Νέα