Πάτο: «Με Ζλάταν θα κάνουμε τρομερό δίδυμο στη Μίλαν»

Πάτο: «Με Ζλάταν θα κάνουμε τρομερό δίδυμο στη Μίλαν»

Κώστας Ζάλιαρης
Πάτο: «Με Ζλάταν θα κάνουμε τρομερό δίδυμο στη Μίλαν»

bet365

Όσο κι αν η καριέρα του έχει πάρει την κατιούσα, ο Πάτο ψάχνει τρόπο να επανέλθει στην επιφάνεια και μίλησε για το μεγάλο όνειρο της επιστροφής στη Μίλαν ώστε να κάνει παρέα με τον Ζλάταν στη γραμμή κρούσης.

Ο 31χρονος, πλέον, Βραζιλιάνος επιθετικός, έχει μείνει δίχως δουλειά από το καλοκαίρι όταν και αποδεσμεύθηκε από την Σάο Πάουλο, ενώ, στη Μίλαν έχει περάσει έξι αγωνιστικές περιόδους από το 2007 έως και το 2013.

«Έχω τρομερές αναμνήσεις από το Σαν Σίρο. Μιλάμε για 150 παιχνίδια, 63 γκολ, ένα πρωτάθλημα και ένα Super Cup της χώρας. Θα ήταν μεγάλο όνειρο να επιστρέψω στη Μίλαν γιατί εκεί είναι η καρδιά μου. Δεν θέλω όμως να το κάνω ως ... αναπληρωματικός.

Θέλω να παίξω και να δείξω στον προπονητή μου τι αξίζω. Πιστεύω με τον Ζλάταν μπορούμε να κάνουμε τρομερό δίδυμο» είπε ο Πάτο στην Gazzetta dello Sport.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα