Τελειώνει άμεσα από την Αταλάντα ο Γκόμες

Κώστας Τόπας
Τελειώνει άμεσα από την Αταλάντα ο Γκόμες

bet365

Ο Πάπου Γκόμες έμεινε γι' ακόμη μία φορά εκτός αποστολής για τον αγώνα με την Μπενεβέντο και πλέον μετράει αντίστροφα προκειμένου να αποχωρήσει από την Αταλάντα.

Ο έμπειρος μέσος αναμένεται σύντομα να πει «αντίο» στους «μπεργκαμάσκι» και ήδη ομάδες έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους για την απόκτηση του.

Το απρόσμενο τέλος του από την Αταλάντα, οφείλεται στο επεισόδιο που είχε με τον προπονητή της ομάδας Τζαν Πιέρο Γκασπερίνι, ο οποίος φαίνεται πως έχει την στήριξη της διοίκησης στο συγκεκριμένο θέμα.

Ο Γκόμες έχει να αγωνιστεί από τον τον αγώνα με την Γιουβέντους στις 16 Δεκεμβρίου του 2020 και όπως όλα δείχνουν αυτό το ματς ήταν και το τελευταίο του με τη φανέλα της Αταλάντα.

Μετά το τέλος του αγώνα με την Μπενεβέντο ο Γκασπερίνι ρωτήθηκε για την κατάσταση με τον Γκόμες τονίζοντας πως δεν θα αλλάξει στη συνέχεια και σύντομα θα αποτελέσει παρελθόν από τον σύλλογο.

Πάντως ο 32χρονος άσος δεν περνάει απαρατήρητος από τις υπόλοιπες ομάδες της Serie A, καθώς όλα τα «μεγαθήρια» της Ιταλίας τον έχουν βάλει στο στόχαστρο. Γιουβέντους, Ιντερ, Λάτσιο και Μίλαν είναι μερικές από τις ομάδες που έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους και πλέον μένει να δούμε ποια θα είναι η οριστική απόφαση του Γκόμες.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα