Ουντινέζε – Νάπολι 1-2: Μπακαγιόκο στο 90’ και απόδραση! (vid)

Gazzetta team
Ουντινέζε – Νάπολι 1-2: Μπακαγιόκο στο 90’ και απόδραση! (vid)

bet365

Η Νάπολι δεν θα άντεχε και 5η απώλεια στα τελευταία 6 παιχνίδια κι εν τέλει με το γκολ του Μπακαγιόκο στο 90’ έφυγε με «χρυσό» διπλό από την έδρα της Ουντινέζε κι έπιασε την Αταλάντα στην 4η θέση. Νίκες για Λάτσιο-Βερόνα.

Η εντός έδρας γκέλα ολκής από τη Σπέτσια έριξε εκτός τετράδας τη Νάπολι μετά από καιρό και αποτέλεσε «σοκ». Για την ομάδα του Τζενάρο Γκατούζο, το μομέντουμ φάνηκε να έχει περάσει κι απέναντι στην Ουντινέζε λίγο έλειψε να σημειώσει το 5ο στα τελευταία 6 παιχνίδια που δεν καταφέρνει να πάρει τη νίκη. Ευτυχώς για τους Παρτενοπέι, ο Τιεμουέ Μπακαγιόκο είχε άλλα σχέδια. Χάρη σε δικό του γκολ με κεφαλιά στο 90ο λεπτό, οι Ναπολιτάνοι πέρασαν από το Φρίουλι με 2-1 και κρατήθηκαν στο όριο της τετράδας, με -6 αλλά και ματς λιγότερο από Ίντερ και Ρόμα.

Το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Ινσίνιε έβαλε μπροστά τους φιλοξενούμενους, στους οποίους επικρατεί ανησυχία για τον Κώστα Μανωλά μετά τον μυϊκό τραυματισμό του και την αναγκαστική αλλαγή μόλις στο 16'. Ωστόσο, ο Λασάνια ισοφάρισε άμεσα στο 27’ κι οι Μπιανκονέρι κρατούσαν τον βαθμό μέχρι το φινάλε. Μέχρι τη φάση του 90’, όπου από το φάουλ του Μάριο Ρούι, ο Γάλλος μέσος σκόραρε το παρθενικό του τέρμα στον σύλλογο και γλίτωσε τη νέα απώλεια.

Νίκη με «σιωπηλό» Ιμόμπιλε η Λάτσιο και στο -3 από τετράδα

Ο Τσίρο Ιμόμπιλε μπορεί να μη σκόραρε μετά από πέντε συνεχόμενα παιχνίδια, η Λάτσιο, όμως, δεν είχε πρόβλημα να πάρει το διπλό από την έδρα της Πάρμα. Αντί του Capocanonniere της περασμένης σεζόν, σε ρόλο σκόρερ πέρασαν ο Λουίς Αλμπέρτο (55’) και ο διόσκουρός του Ιταλού στράικερ, Φελίπε Καϊσέδο κι έτσι οι Λατσιάλι πήραν το δεύτερο σερί τρίποντο, με το οποίο πλησίασαν στο -3 από την 4ηΑταλάντα, που έχει ματς, όμως, ματς λιγότερο.

Επέστρεψε στις νίκες η Βερόνα

Επιστροφή στις νίκες για τη Βερόνα, η οποία επικρατησε 2-1 εντός έδρας της Κροτόνε και πλησίασε τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη. Αντίθετα, οι φιλοξενούμενοι υπέστησαν τη 12η ήττα και είναι στον πάτο της Serie A. O Kάλινιτς στο 16' άνοιξε το σκορ, με τον Ντιμάρκο στο 25' να σημειώνει το 2-0. Η Κροτόνε μείωσε με τον Ζούνιορ στο 55', αλλά δεν μπόρεσε να κάνει την ανατροπή!

 

SERIE A Τελευταία Νέα