Γιουβέντους – Φιορεντίνα 0-3: Απίστευτο… ! (vid)

Γιώργος Καραμάνος
Γιουβέντους – Φιορεντίνα 0-3: Απίστευτο… ! (vid)

bet365

Η Γιουβέντους έμεινε με παίκτη λιγότερο στο 18’ και η Φιορεντίνα που πέρασε από το Τορίνο έπειτα από 12 χρόνια, τη διέλυσε 0-3 στο Τορίνο, αφήνοντάς την πληγωμένη στο -7 από την κορυφή.

Ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά 12 χρόνια είχε να νικήσει εκτός έδρας τη Γιουβέντους η Φιορεντίνα. Και το έκανε τώρα που δεν το περίμενε κανείς, καθώς έχει τα χάλια της. Στα πολύ άσχημά της όμως βρίσκεται και η Γηραιά Κυρία, η οποία βρέθηκε να παλεύει με παίκτη λιγότερο από το 18’ και τα έκανε όλα λάθος, γνωρίζοντας την πρώτη φετινή ήττα της και μάλιστα με το ασήκωτο 0-3.

Ο Βλάχοβιτς βγήκε στην κόντρα μόλις στο 3’ και έσκαψε τέλεια την μπάλα πάνω από τον Σέζνι. Στο 18’ το VAR συμβούλεψε για την απ’ ευθείας αποβολή του Κουαδράδο και η συνέχεια εξελίχτηκε με τη Γιούβε να προσπαθεί άναρχα και τους Βιόλα να τρέχουν διαρκώς επικίνδυνα σε αντεπιθέσεις, που θα μπορούσαν να διευρύνουν ακόμα περισσότερο τη νίκη τους.

Το αυτογκόλ του Αλεξ Σάντρο (76’) και το εξ επαφής πλασέ του Κάσερες (81’) τέλειωσαν τους γηπεδούχους, οι οποίοι αφού έδωσαν το ματς που χρώσταγαν, ξέμειναν στο -7 από την κορυφή, με τη συζήτηση για τις ικανότητες τους Αντρέα Πίρλο να φουντώνει πλέον για τα καλά. Οσο για τη Φιορεντίνα, ήταν σε τόσο κακή κατάσταση, που μετρούσε οκτώ αγωνιστικές δίχως τρίποντο. Και έριξε τρία εκεί μέσα. Απίστευτο…

Γιουβέντους (Αντρέα Πίρλο): Σέζνι, Μπονούτσι, Ντε Λιχτ, Κουαδράδο, Αλεξ Σάντρο, Ράμσεϊ (20’ Ντανίλο), Μπεντανκούρ, ΜακΚένι (73’ Κουλουσέφσκι), Κιέζα, Κριστιάνο Ρονάλντο, Μοράτα (46’ Μπερναρντέσκι)

Φιορεντίνα (Τσέζαρε Πραντέλι): Ντραγκόφσκι, Πετσέλα, Κάσερες, Μπιράγκι, Ιγκόρ, Μιλένκοβιτς, Μπόρχα Βαλέρο (52’ Πούλγκαρ), Αμραμπατ, Καστροβίλι, Ριμπερί, Βλάχοβιτς (75’ Κουαμέ).



Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα