Λάτσιο - Νάπολι 2-0: Με γκολάρες πλησίασε την τετράδα (vid)

Gazzetta team
Λάτσιο - Νάπολι 2-0: Με γκολάρες πλησίασε την τετράδα (vid)

bet365

Η Λάτσιο επικράτησε 2-0 της Νάπολι στο Ολίμπικο με υπέροχα τέρματα και μείωσε στους τρεις βαθμούς τη διαφορά από την τετράδα της Serie A.

Η Λάτσιο επέστρεψε στις νίκες, αφού επικράτησε 2-0 της Νάπολι στο Ολίμπικο. Με δυο γκολάρες των Ιμόμπιλε, Αλμπέρτο, η ομάδα του Ιντσάγκι μείωσε τη διαφορά στους 3 βαθμούς από την τετράδα. Δεύτερη διαδοχική ήττα για τους Ναπολιτάνους, με τον Μανωλά να μπαίνει αλλαγή στο 55΄στη θέση του Κουλιμπαλί.

Η Λάτσιο μπήκε δυνατά στο ματς, πίεσε και στο 7΄έχασε την πρώτη καλή ευκαιρία, αλλά η προσπάθεια του Ιμόμπιλε πέρασε άουτ. Ωστόσο, δυο λεπτά αργότερα από σέντρα του Μάρουσιτς, ο αρχηγός των Λατσιάλι με απίθανη κεφαλιά πέτυχε το 1-0. Οι γηπεδούχοι ήλεγξαν τον ρυθμό του παιχνιδιού, και τελείωσαν το ημίχρονο χωρίς να απειληθούν καθόλου. Η Λάτσιο είχε τον έλεγχο και στην επανάληψη, με τον Λουίς Αλμπέρτο στο 55' με υπέροχο τέρμα να διαμορφώνει το 2-0. Οι παρτενοπέι πίεσαν, δημιούργησαν φάσεις, αλλά δεν κατάφεραν κάτι, μένοντας έτσι στο -8 από την κορυφή.

Λάτσιο: Ρέινα, Λουίς Φελίπε (85′ Πάτρικ), Χουντ, Ράντου, Λατσάρι, Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς (85′ Ακπα-Ακπρο), Εσκαλάντε (80′ Κατάλντι), Λουίς Αλμπέρτο, Μάρουσιτς, Καϊσέδο (67′ Μουρίκι), Ιμόμπιλε (80′ Περέιρα).

Νάπολι: Οσπίνα, Ντι Λορέντσο, Μαξίμοβιτς, Κουλιμπαλί (55′ Μανωλάς), Μάριο Ρουί (64′ Γκουλάμ), Φαμπιάν Ρουίθ, Μπακαγιόκο (64′ Λομπότκα), Ζιελίνσκι, Πολιτάνο (55′ Ελμάς), Λοσάνο (74′ Μαλκί), Πετάνια.

 

SERIE A Τελευταία Νέα