Τορίνο – Μπολόνια 1-1: Δεν το «Χ»άρηκε καμία

Κώστας Τόπας
Τορίνο – Μπολόνια 1-1: Δεν το «Χ»άρηκε καμία

bet365

Αν και προηγήθηκε στο σκορ η Τορίνο δεν κατάφερε να διατηρήσει το προβάδισμα και αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την Μπολόνια, παραμένοντας με αυτόν τον τρόπο στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας.

Η Μπολόνια ήταν αυτή η οποία μπήκε πιο δυνατά στο ματς, ψάχνοντας από νωρίς το γκολ που θα την έβαζε μπροστά στο σκορ. Μάλιστα, πριν ολοκληρωθούν τα δέκα λεπτά αγώνα, λίγο έλειψε να σκοράρει με τον Σβάνμπεργκ. Ο 21χρονος Σουηδός μέσος, βρήκε τον χώρο έξω από την περιοχή του Μιλίνκοβιτς και εξαπέλυσε ένα δυνατό σουτ, ωστόσο, η προσπάθεια του δεν κατέληξε στα δίχτυα της Τορίνο, καθώς τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι των γηπεδούχων.

Από την άλλη η Τορίνο όσο κυλούσαν τα λεπτά του αγώνα έβρισκε ρυθμό, χωρίς ωστόσο να απειλεί την αντίπαλη εστία. Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε χωρίς σκορ ωστόσο στην επανάληψη τόσο η Τορίνο όσο και η Μπολόνια ανέβασαν την απόδοσή τους και βρήκαν δίχτυα.

Πρώτη που τα κατάφερε ήταν η Τορίνο στο 69ο λεπτό της αναμέτρησης. Ο Βέρντι εκτέλεσε απευθείας ένα φάουλ από πλάγια θέση με την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα. Βέβαια, μεγάλη ευθύνη φέρει ο γκολκίπερ Ντα Κόστα, καθώς δεν απομάκρυνε σωστά και με τα πόδια του έδωσε περίεργη τροχιά στην μπάλα προτού αυτή καταλήξει στην εστία.

Παρ’ όλα αυτά η Μπολόνια δεν το έβαλε κάτω στο και δέκα λεπτά αργότερα έφτασε στην ισοφάριση. Μετά από ωραία πάσα του Βινιάτο, ο Σοριάνο έγινε αποδέκτης της μπάλας και με διαγώνιο σουτ νίκησε τον Μιλίνκοβιτς, για το 1-1.

Αυτό ήταν και το τελικό σκορ μεταξύ των δύο ομάδων, με την Τορίνο να παραμένει στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας με 7 βαθμούς και την Μπολόνια από την άλλη να φτάνει στους 14 στην 12η θέση της Serie A.

Τορίνο: Μιλίνκοβιτς, Ιτζο (86' Βοϊβόντα), Μπρέμερ, Λιάνκο, Ροντρίγκες, Γκόγιακ (66’ Μέϊτε), Ρινκόν, Λινέτι, Λούκιτς, Μπελότι, Μπονατσόλι (29’ Βέρντι)

Μπολόνια: Ντα Κόστα, Ντε Σιλβέστρι (62’ Ντινγκς), Ντανίλο, Τομιγιάσου, Μέντελ, Ντομίνγκες (63’ Σούτεν), Σβάνμπεργκ (77’ Πόλι), Βινιάτο, Σοριάνο, Μπάροου, Παλάσιο

 

SERIE A Τελευταία Νέα