Ίντερ - Σπέτσια 2-1: Πιστή στο καθήκον και στο -1 από Μίλαν (vid)

Gazzetta team
Ίντερ - Σπέτσια 2-1: Πιστή στο καθήκον και στο -1 από Μίλαν (vid)

bet365

Άλλη μια μέρα στη δουλειά και στο… κυνήγι της Μίλαν για την Ίντερ, η οποία επικράτησε με 2-1 της Σπέτσια και παραμένει σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή. Βαθμός με γκολάρα Λυκογιάννη για Κάλιαρι, νίκη για Μπενεβέντο.

Με τη φόρα που έχει πάρει από την ήττα στο «Derby Della Madonina» (17/10) κι έπειτα, η Ίντερ συνεχίζει να κινείται πρόσω ολοταχώς στη Serie A, έστω και στο ρελαντί. Οι Νερατζούρι επικράτησαν «σβηστά» της Σπέτσια με 2-1, διεύρυναν το νικηφόρο σερί τους στα 6 παιχνίδια και το αήττητο στα 9 (τελευταία ήττα κόντρα στη Μίλαν) και δεν σταματούν να «φωνάζουν» στους Ροσονέρι ότι παλεύουν μαζί, σε απόσταση αναπνοής για την κατάκτηση του Scudetto.

Χακίμι στο 52’, Λουκάκου στο 71’ από την άσπρη βούλα, «καθάρισαν» στο 2ο ημίχρονο για την ομάδα του Αντόνιο Κόντε, που στο φινάλε δέχθηκε και το γκολ της μείωσης του σκορ από τον Πίκολι, χωρίς, όμως, αντίκρισμα. Έτσι, οι Μιλανέζοι παραμένουν στο -1 από την πρωτοπόρο συμπολίτισσα και στοχεύουν σε ανατροπή της κατάστασης στο… παρά ένα του 2020, αν περάσουν την επόμενη αγωνιστική από την έδρα της επικίνδυνης Βερόνα και η Μίλαν στραβοπατήσει στο ντέρμπι με τη Λάτσιο.

Ίντερ (Αντόνιο Κόντε): Χαντάνοβιτς, Σκρίνιαρ, Ντε Φράι, Μπαστόνι, Χακίμι (80’ Ντ’ Αμπρόζιο), Μπαρέλα, Μπρόζοβιτς (65’ Βιδάλ), Γκαλιαρντίνι (46’ Σένσι), Γιανγκ (80’ Νταρμιάν), Λουκάκου (80’ Πέρισιτς), Λαουτάρο

Σπέτσια (Βιντσέντζο Ιταλιάνο): Προβεδέλ, Βινιάλι, Τέρζι, Ισμαίλι, Μπαστόνι, Ρίτσι, Ντεϊόλα (73’ Μαγκιόρε), Μόρα (73’ Αγκουντέλο), Ακάμπορα, Γκιασί (80’ Φαρίας), Νζόλα (80’ Πίκολι)

Ανάσα για Μπενεβέντο!

Η Μπενεβέντο επέστρεψε στις νίκες, επικράτησε 2-0 της Τζένοα και πήρε βαθμολογική ανάσα. Η ομάδα του Φίλιπο Ιντσάγκι μετά την ισοπαλία με τη Λάτσιο, κατάφερε να κάνει ακόμα μια καλή εμφάνιση, να πάρει το τρίποντο και να φτάσει στην 11η θέση. Εξαιρετική ανασταλτικά, έχει δεχθεί μόλις τρία γκολ στα έξι τελευταία ματς και πλέον ξέρει να παίρνει αυτό που θέλει. Αντίθετα, οι Γενοβέζοι προβλημάτισαν επιθετικά και παρέμειναν κάτω από την επικίνδυνη ζώνη. Ο Ινσίνιε στο 57' πέτυχε το 1-0 και στο 89' ο Μάρκο Σάου με πέναλτι διαμόρφωσε το 2-0.

Δεν αρκούσε η γκολάρα του Λυκογιάννη στη Κάλιαρι

Ο Μπάμπης Λυκογιάννης, για δεύτερη φορά στη φετινή περίοδο, πέτυχε ένα καταπληκτικό γκολ με φάουλ (27'). Η γκολάρα του Έλληνα αριστερού μπακ, όμως, δεν αποδείχθηκε αρκετή για την Κάλιαρι, η οποία έμεινε στο εντός έδρας 1-1 με την Ουντινέζε και είναι στην 13η θέση, στο +7 από την ζώνη του υποβιβασμού. Έναν βαθμό και δύο θέσεις πιο πάνω η ομάδα του Ούντινε, η οποία ισοφάρισε με τον Κέβιν Λασάνια, ο οποίος μπήκε ως αλλαγή στο 54' και σκόραρε τρία λεπτά αργότερα.

 

SERIE A Τελευταία Νέα