Κριστιάνο Ρονάλντο: «Που θα πέσεις τελικά, Περίν;»! (vid)

Κριστιάνο Ρονάλντο: «Που θα πέσεις τελικά, Περίν;»! (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Κριστιάνο Ρονάλντο: «Που θα πέσεις τελικά, Περίν;»! (vid)

bet365

O Ματία Περίν προσπάθησε να παίξει mind games με τον Κριστιάνο Ρονάλντο φτάνοντας σε σημείο... θράσους και φυσικά ο Πορτογάλος είχε εύκολη δουλειά να του απαντήσει και με γκολ και με ατάκα!

Ο CR7 έφτασε στα 14 τέρματα για τη φετινή σεζόν πετυχαίνοντας δυο γκολ στην εκτός έδρας νίκη (3-1) της Γιουβέντους επί της Τζένοα την Κυριακή, στο 100ο του παιχνίδι με τη φανέλα των «μπιανκονέρι» από το καλοκαίρι του 2018, όταν και μετακινήθηκε στο Τορίνο από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Κριστιάνο, άκουσε από τον... θρασύ, Ματία Περίν να του φωνάζει «στο κέντρο θα το στείλεις;» σε ένα από τα δυο πέναλτι που εκτέλεσε ο Πορτογάλος, με τον ηγέτη της Γιουβέντους φυσικά να ευστοχεί κι έπειτα στους πανηγυρισμούς να του φωνάζει «τελικά που θα πέσεις, Περίν;».

Ο γκολκίπερ των Γενοβέζων το συνέχισε και λίγο πριν τη λήξη όταν η ομάδα του Τορίνο κέρδισε φάουλ εκτός περιοχής κι εκείνος φώναζε στον Κριστιάνο... να μη φοβάται και να σουτάρει δίχως τείχος!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα