Ντιμπάλα – Γιουβέντους: Ο Ανιέλι «αναιρεί» τις δηλώσεις του για το νέο συμβόλαιο

Ντιμπάλα – Γιουβέντους: Ο Ανιέλι «αναιρεί» τις δηλώσεις του για το νέο συμβόλαιο

Gazzetta team
Ντιμπάλα – Γιουβέντους: Ο Ανιέλι «αναιρεί» τις δηλώσεις του για το νέο συμβόλαιο

bet365

«Του έχουμε κάνει δελεαστική πρόταση, θέλουμε να γίνει ένας από τους Top-5 παίκτες στην Ευρώπη, προς το παρόν δεν είναι και το ξέρει» δήλωσε ο Αντρέα Ανιέλι, απαντώντας στον Πάουλο Ντιμπάλα και την άγνοια που εξέφρασε για την ανανέωση του συμβολαίου του.

Ο Πάουλο Ντιμπάλα άδειασε ουσιαστικά τη διοίκηση της Γιουβέντους, αναφέροντας ότι δεν δέχθηκε κάποια κλήση από τον ατζέντη του για την ανανέωση του συμβολαίου που λήγει το 2022 και ο Αντρέα Ανιέλι δεν άφησε τον ισχυρισμό να περάσει... αναπάντητος.

Ο ισχυρός άνδρας των Μπιανκονέρι, στο περιθώριο της εκδήλωσης για το «Golden Boy 2020», ρωτήθηκε για τις δηλώσεις του Αργεντίνου επιθετικού κι επιβεβαίωσε ότι του έχει κατατεθεί δελεαστική πρόταση επέκτασης συμβολαίου, που θα τον βάλει στο Top-20 των ακριβοπληρωμένων παικτών της Ευρώπης και πως το κλαμπ περιμένει ακόμη την απάντησή του:

«Φυσικά και άκουσα τι δήλωσε, είναι μέρος της δουλειάς μου. Τα καλά νέα είναι ότι σκόραρε πρόσφατα. Ο Πάουλο πέρασε δύσκολα αφού προσβλήθηκε στον Covid-19. Απόλαυσα να τον ακούω να λέει πως αγαπάει τη Γιουβέντους, γιατί η αγάπη ισχύει κι από τις δύο πλευρές. Τον θεωρούμε τον επόμενο αρχηγό της ομάδας στο μέλλον. Ξέρω ότι έχει ήδη λάβει πρόταση που θα τον καταστήσει έναν από τους 20 πιο ακριβοπληρωμένους παίκτες στην Ευρώπη και ανυπομονούμε για την απάντησή του. Το πιο σημαντικό είναι να τη δείξει μέσα στο χορτάρι», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ανιέλι, ενώ συμπλήρωσε για το αγωνιστικό status του «Joya»:

«Θέλουμε όλοι να γίνει ένας από τους πέντε καλύτερους παίκτες στην Ευρώπη. Ακόμη δεν είναι ανάμεσα στο Top-5 και το ξέρει κι ο ίδιος».

 

SERIE A Τελευταία Νέα