Κριστιάνο Ρονάλντο: Πιάνει τις 100 συμμετοχές στη Γιουβέντους

Κριστιάνο Ρονάλντο: Πιάνει τις 100 συμμετοχές στη Γιουβέντους

Κώστας Ζάλιαρης
Κριστιάνο Ρονάλντο: Πιάνει τις 100 συμμετοχές στη Γιουβέντους

bet365

Αφού μεσοβδόμαδα εξασφάλισε την πρωτιά του ομίλου του Champions League για τη Γιουβέντους, ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα έχει ακόμα έναν λόγο για να γιορτάσει στο ματς με την Τζένοα για την 11η αγωνιστική της Serie A.

Ο Πορτογάλος αστέρας και ηγέτης των «μπιανκονέρι» αναδείχθηκε μεγάλος νικητής στην προσωπική του κόντρα με τον Λιονέλ Μέσι κάτι περισσότερο από 2,5 χρόνια μετά την τελευταία τους εμφάνιση στο γήπεδο.

Το βράδυ της περασμένης Τρίτης ο CR7 πέτυχε ακόμα δυο γκολ στην θητεία του στην «Γηραιά Κυρία» και το απόγευμα της Κυριακής απέναντι στην Τζένοα θα έχει έναν παραπάνω λόγο για να προσπαθήσει να βρει δίχτυα.

Θα είναι το 100ο του παιχνίδι με τη φανέλα της Γιουβέντους από το καλοκαίρι του 2018 όταν και αποφάσισε ν' αφήσει τη Ρεάλ Μαδρίτης για να μετακινηθεί στο Τορίνο και να βοηθήσει τους «μπιανκονέρι» να κάνουν την υπέρβαση κυνηγώντας το ευρωπαϊκό τρόπαιο όσο εκείνος βρίσκεται στο ρόστερ.

Μέχρι στιγμής, σε 99 ματς έχει σκοράρει 77 φορές και τώρα ετοιμάζεται για την 100άρα που ιδανικά θα ήθελε να συνδυάσει με γκολ και νίκη.

Διαβάστε επίσης:

Αρτούρ: «Ο Ρονάλντο κάνει προπόνηση μόνος του στις 2 τα ξημερώματα μετά από αγώνες, είναι τρελός»

 

SERIE A Τελευταία Νέα