Τορίνο – Ουντινέζε 2-3: Ξανά χαμένη στο «ροντέο» η Γκρανάτα (vid)

Gazzetta team
Τορίνο – Ουντινέζε 2-3: Ξανά χαμένη στο «ροντέο» η Γκρανάτα (vid)

bet365

Ο ιστορικός Μπελότι (100 γκολ, 8ος στην ιστορία της) έφερε στα ίσα το ματς σε 2 λεπτά με γκολ-ασίστ, αλλά στο 3ο λεπτό στη σειρά, η Ουντινέζε βρήκε νέο προβάδισμα κι απέδρασε (2-3), υποβάλλοντας την Τορίνο σε νέα εντός έδρας απώλεια που το ματς έγινε «θρίλερ».

Η Τορίνο προσπαθεί πολύ, αλλά δεν μπορεί να βγει από τον δρόμο των αποτυχιών και η «πόρτα» κλείνει σχεδόν κάθε αγωνιστική σαδιστικά. Με εξαίρεση τη λευκή ισοπαλία κόντρα στην Κροτόνε, η Γκρανάτα μετρούσε τα εξής αποτελέσματα εντός έδρας: 2-2, 2-3, 3-3, 2-4. Κι απέναντι στην Ουντινέζε, το τροπάριο δεν άλλαξε ακόμη κι αν κατάφερε να επιστρέψει από 0-2 σε 2-2 μέσα σε δύο λεπτά (66-67’). Στο αμέσως επόμενο, κιόλας, οι Φριουλάνι σφράγισαν το «τρελό» τρίλεπτο με το γκολ της απόδρασης από τον Νεστορόφσκι κι έτσι χαμογέλασαν τελευταίοι, «σατανικά», παρά το δοκάρι των γηπεδούχων με τον Ρικάρντο Ροντρίγκες στο 85’.

Κι όλα αυτά, με τον Αντρέα Μπελότι να είναι και πάλι «συγκινητικός» κι αυτή τη φορά και ιστορικός. Με το 100ο γκολ του στον σύλλογο, ήταν εκείνος που μείωσε σε 1-2, σκαρφαλώνοντας στην 8η θέση των σκόρερ στην ιστορία του και ένα λεπτό αργότερα μοίρασε ασίστ στην ισοφάριση του Μπονατσόλι. Το πηλίκο, όμως, παρέμεινε μηδενικό και η ομάδα του Τζαμπάολο εξακολουθεί να υποφέρει, στους 6 βαθμούς και τη 19η θέση.

 

SERIE A Τελευταία Νέα