Κόντε: «Η κόπωση είναι αναπόφευκτη»

Κόντε: «Η κόπωση είναι αναπόφευκτη»

Κώστας Τόπας
Κόντε: «Η κόπωση είναι αναπόφευκτη»

bet365

Δυσαρεστημένος είναι ο Αντόνιο Κόντε, με το πρόγραμμα της Ίντερ και τα συνεχόμενα παιχνίδια που καλείται να δώσει η ομάδα σε πρωτάθλημα και Ευρώπη.

Η Ιντερ έχει δώσει τέσσερα παιχνίδια σε μόλις 11 ημέρες. Τα αποτελέσματα πάντως ήταν θετικά, καθώς επικράτησε των Τορίνο και Σασουόλο με 4-2 και 3-0 αντίστοιχα. Οπως και στην Ευρώπη οι «νερατζούρι» πήραν τους τρεις βαθμούς απέναντι σε Ρεάλ και Γκλάντμπαχ.

Η ιταλική ομάδα είναι σήμερα δεύτερη στην Serie A, με 18 πόντους, πέντε πίσω από την πρώτη Μίλαν, ωστόσο ο τεχνικός της Ίντερ, Αντόνιο Κόντε εξέφρασε τα παράπονα του για τα σερί παιχνίδια που συνεχίζει και δίνει η ομάδα του...

«Η κόπωση είναι αναπόφευκτη. Έχουμε παίξει τέσσερα παιχνίδια σε μόλις 11 ημέρες. Για το παιχνίδι εναντίον της Μπολόνια, είχαμε μια επιπλέον ημέρα ανάπαυσης σε σύγκριση με τα προηγούμενα παιχνίδια. Είναι πολύ δύσκολο να παίξουμε σημαντικά και αποφασιστικά παιχνίδια έχοντας ελάχιστο χρόνο για προετοιμασία και ανάκαμψη».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα