Ραϊόλα: «Ο Ζλάταν δεν θέλει να χάνει ούτε σε videogames»

Ραϊόλα: «Ο Ζλάταν δεν θέλει να χάνει ούτε σε videogames»

Κώστας Τόπας
Ραϊόλα: «Ο Ζλάταν δεν θέλει να χάνει ούτε σε videogames»

bet365

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, ο Μίνο Ραϊόλα, ο οποίος τόνισε πως ο Σουηδός θα σταματήσει το ποδόσφαιρο μόνο όταν θα χρειαστεί να τον βγάλουν από τα γήπεδα με φορείο.

Ο ισχυρός ατζέντης του Σουηδού επιθετικού της Μίλαν, Μίνο Ραϊόλα, σε συνέντευξή του στο «CalcioMercato.it», δεν θα μπορούσε να μην αποθεώσει τον Ζλάταν.

Αφού πρώτα τόνισε πως ο Ιμπραΐμοβιτς μπορεί να παίζει μέχρι να φτάσει τα 50, στη συνέχεια αναφέρθηκε στον χαρακτήρα του αλλά και στο μεγάλο πάθος που έχει ο υψηλόσωμος στράικερ να κατακτά οπουδήποτε νίκες. Ακόμα και σε βιντεοπαιχνίδια...

«Ο Ζλάταν είναι σε τρομερή κατάσταση. Σκεφτείτε ότι μερικές φορές κάνει κάμψεις με εμένα να κάθομαι από πάνω του. Και ξέρετε ότι δεν είμαι ελαφρύς. Μπορεί να παίζει ποδόσφαιρο μέχρι τα 50. Για να σταματήσει θα πρέπει να τον πάρουν με φορείο από το γήπεδο. Αλλά επιθυμία του είναι να αγωνίζεται μόνο σε υψηλό επίπεδο. Αυτή τη στιγμή είναι σίγουρα σε αυτό το επίπεδο, καθώς στη Μίλαν αναστήθηκε και τώρα είναι το 90% αυτής της ομάδας.

Εμπνέει τους ανθρώπους όχι για αυτά που λέει, αλλά με αυτό που κάνει. Υπάρχει μια σπίθα στα μάτια του. Η αλήθεια είναι ότι είναι αυτοκριτικός σε ένα αδιανόητο βαθμό. Η αποτυχία μπορεί να τον τρελάνει. Που ήταν η Παρί πριν τον Ζλάταν, που ήταν η Μίλαν; Εχει προσφέρει πολλά σε αυτούς τους συλλόγους. Στην Αμερική και στην LA Galaxy ήταν δύσκολα. Οι συμπαίκτες του εκεί δεν είχαν το ίδιο πάθος που είχε ο Ζλάταν. Δεν είχαν τόση μεγάλη επιθυμία για τη νίκη. Ο Ιμπραΐμοβιτς δεν θέλει να χάνει ούτε σε videogames», ήταν τα λόγια του Ραϊόλα για τον Σουηδό στραίκερ.

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

SERIE A NEWS FEED