Γιουβέντους - Νάπολι: Ραντεβού στις 20 Ιανουαρίου για το ιταλικό Σούπερ Καπ

Gazzetta team
Γιουβέντους - Νάπολι: Ραντεβού στις 20 Ιανουαρίου για το ιταλικό Σούπερ Καπ

bet365

Το ιταλικό Σούπερ Καπ επιστρέφει σε εγχώριο έδαφος, με Γιουβέντους και Νάπολι να δίνουν ραντεβού για τις 20 Ιανουαρίου στη Ρέτζιο Εμίλια.

Μετά και τα όσα συνέβησαν τον περασμένο Οκτώβριο ανάμεσα σε Γιουβέντους και Νάπολι, για το ντέρμπι που δεν έγινε ποτέ και κατακυρώθηκε στα χαρτιά υπέρ των Μπιανκονέρι (3-0), η «μονομαχία» τους στο Σούπερ Καπ αναμένεται με ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον και πρόκειται να δοθεί στις 20 Ιανουαρίου σε ιταλικό έδαφος, όπως ανακοίνωσε η ιταλική ομοσπονδία.

Η πρωταθλήτρια του «πρωτάρη» σε τελικούς, Αντρέα Πίρλο θα αντιμετωπίσει την κυπελλούχο του Τζενάρο Γκατούζο, η οποία είχε κατατροπώσει τη Γηραιά Κυρία επί Μαουρίτσιο Σάρι στον τελικό τον περασμένο Ιούνιο. Το ματς θα διεξαχθεί στη Ρέτζιο Εμίλια και το «Mapei Stadium», γήπεδο της Σασουόλο και έδρα της Αταλάντα στο Champions League, επιστρέφοντας στην Ιταλία μετά από δύο σερί χρονιές στη Σαουδική Αραβία και για μόλις 4η φορά την τελευταία δεκαετία (Κίνα και Κατάρ οι υπόλοιποι έξι τελικοί).

Αυτή θα είναι η 3η κόντρα τους στον θεσμό τα τελευταία χρόνια, με τους Μπιανκονέρι να αναδεικνύονται νικητές το 2012 (4-2 στην παράταση) και τους Παρτενοπέι να παίρνουν εκδίκηση το 2017 στα πέναλτι (2-2 κ.α., 6-5 πεν.).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα