Ιγουαΐν: «Πάντα ήθελα να είμαι ο Ρονάλντο»

Ιγουαΐν: «Πάντα ήθελα να είμαι ο Ρονάλντο»

Κώστας Τόπας
Ιγουαΐν: «Πάντα ήθελα να είμαι ο Ρονάλντο»

bet365

Ο Γκονσάλο Ιγουαΐν μίλησε για το όνειρό του να μοιάσει στον Βραζιλιάνο θρύλο του ποδοσφαίρου, Ρονάλντο.

Μιλώντας στο «ESPN», ο Αργεντινός επιθετικός κλήθηκε να μιλήσει για τους καλύτερους επιθετικούς. Βέβαια, παρά το γεγονός ότι υπήρξε συμπαίκτης με τον Κριστιάνο Ρονάλντο στην Γιουβέντους, απέφυγε να αναφερθεί στον Πορτογάλο αστέρα.

Από την άλλη, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Βραζιλιάνο Ρονάλντο, τονίζοντας πως μεγάλο του όνειρο ήταν να μοιάσει στο «φαινόμενο».

«Αυτή την εποχή οι καλύτεροι είναι οι Λεβαντόφσκι, Χάαλαντ και Μπενζεμά. Ο Καρίμ είναι εδώ και πολύ καιρό, στην ελίτ ,για 12 χρόνια. Ο Λεβαντόφσκι όπου έπαιξε σκόραρε και κατέκτησε τίτλους. Ο Χάαλαντ είναι μια μεγάλη υπόσχεση, με ένα υπέροχο μέλλον. Με εξέπληξε, είναι σπουδαίος επιθετικός.

Στην ιστορία έχουμε τους Σουάρες, Λεβαντόφσκι, Καβάνι, Μπενζεμά, Νταβίντ Βίγια, Ιμπραΐμοβιτς και ο καλύτερος, αυτός που δεν μπορεί να φτάσει κανείς είναι ο Βραζιλιάνος Ρονάλντο. Πάντα ήθελα να είμαι ο Ρονάλντο. Πάντα ήθελα να του μοιάσω», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα