Ντιν Χέντερσον: «Κανείς δεν έχει πιο δυνατό σουτ από τον Ζλάταν»

Κώστας Τόπας
Ντιν Χέντερσον: «Κανείς δεν έχει πιο δυνατό σουτ από τον Ζλάταν»

bet365

Τις ημέρες που ήταν συμπαίκτης στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, θυμήθηκε ο Ντιν Χέντερσον λέγοντας χαρακτηριστικά πως ακόμα του έχουν μείνει χαραγμένες στη μνήμή του.

Ο Ντιν Χέντερσον είχε την ευκαιρία να προπονηθεί με την ανδρική ομάδα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, για πρώτη φορά το 2017 όταν επέστρεψε από τον δανεισμό του στην Γκρίμσμπι Τάουν.

Δεν είχε καταφέρει να πάρει ευκαιρίες, ωστόσο πολλές φορές είχε συμπεριληφθεί σε αποστολές ως τρίτος τερματοφύλακας. Ετσι, είχε την ευκαιρία στο ζέσταμα των ομάδων να κάτσει κάτω από τα γκολποστ για μερικά σουτ από τους συμπαίκτες του.

Οπως ο ίδιος τόνισε, χαραγμένα στη μνήμή του παραμένουν τα σουτ του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, τα οποία χαρακτήρισε και τα πιο δυνατά από κάθε άλλον ποδοσφαιριστή.

«Θυμάμαι στο ζέσταμα, όταν είχα γυρίσει από τον δανεισμό μου στη Γκρίμσμπι Τάουν, ο Ζλάταν είχε μόλις έρθει και μου έκανε σουτ. Ήταν μια τρελή στιγμή για μένα.

Ο Ζλάταν, αυτός ο τύπος χτυπάει τόσο δυνατά τη μπάλα. Δεν έχω δει κανέναν να σουτάρει τόσο δυνατά στη ζωή μου. Το να τον αντιμετωπίζεις κάθε μέρα στην προπόνηση ήταν φανταστικό. Σαν ένα νέο παιδί, έχοντας μεγαλώσει σαν οπαδός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αυτό ήταν κάτι που με ενέπνευσε. Για μένα ήταν κάτι υπέροχο και θα το θυμάμαι για πάντα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα