Αντσελότι: «Αθάνατοι Ζλάταν και Κριστιάνο»

Κώστας Τόπας
Αντσελότι: «Αθάνατοι Ζλάταν και Κριστιάνο»

bet365

Ο Κάρλος Αντσελότι, στην προπονητική του καριέρα, έχει συνεργαστεί με τους Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς και Κριστιάνο Ρονάλντο, τους οποίους χαρακτήρισε «αθάνατους» σε συνέντευξη που παραχώρησε σε ιταλικό Μέσο.

Παρά το γεγονός ότι ο Σουηδός είναι 39 χρονών και ο Πορτογάλος 35 ετών, ο προπονητής της Έβερτον, μιλώντας στην εκπομπή «TikiTaka», αποθέωσε τους δύο ποδοσφαιριστές για το υψηλό αγωνιστικό επίπεδο που βρίσκονται.

Επίσης, ο Αντσελότι αναφέρθηκε στο παρόν, το παρελθόν και το μέλλον στο ποδόσφαιρο, αλλά και στους Γκατούζο και Πίρλο.

«Οταν ο Ίμπρα πήγε να παίξει στην Αμερική πίστεψα πως ήταν ο τελευταίος χαιρετισμός του. Αντίθετα, σκόραρε σε όλα τα ματς. Τώρα είναι πίσω στην Ιταλία, πίστευα πως ήταν κοντά στο τέλος και ξανά, σκοράρει κάθε Κυριακή. Ρωτήστε τον αν τον ήθελα στην Νάπολι.

Είναι αθάνατος, όπως ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Το να συνεχίσουν να παίζουν είναι εύκολο αλλά εκείνοι δεν παίζουν απλά, σκοράρουν συνέχεια και αυτό δεν είναι εύκολο», ανέφερε αρχικά για τους Ίμπρα και Ρονάλντο για να αναφερθεί στη συνέχεια στην αήττητη πορεία της Μίλαν μέχρι τώρα:

«Εχουν μέχρι στιγμής σπουδαία αποτελέσματα αλλά νομίζω πως ακόμα κάτι λείπει από τους ροσονέρι για να βρεθούν στο ίδιο επίπεδο με την Γιουβέντους και την Ίντερ. Ωστόσο, δεν θα πρέπει να ξεχνάτε πως αυτή είναι μία περίεργη σεζόν παντού στην Ευρώπη, βλέπω αρκετά αναπάντεχα αποτελέσματα. Κάποιες ομάδες είναι πρωτοπόροι στη βαθμολογία των πρωταθλημάτων τους, που δεν τις είχε προβλέψει ο κόσμος στην αρχή της σεζόν. Τα πάντα μπορεί να συμβούν».

Οσον αφορά την πρώην ομάδα του, Νάπολι τόνισε: «Υπάρχει ένα όμορφο περιβάλλον εκεί, είναι σαν οικογένεια. Η Νάπολη είναι μία όμορφη πόλη, με πολλές αντιθέσεις. Δεν είχα ζήσει ποτέ στον ιταλικό Νότο και άξιζε που το έκανα».

Τέλος, ο Κάρλο Αντσελότι κλήθηκε να μιλήσει για τους Γκατούζο και Πίρλο: «Ο Τζενάρο Γκατούζο έχει προσωπικότητα, απεκόμισε αρκετές εμπειρίες και περίμενα από αυτόν να κάνει σπουδαία δουλειά. Ο Ρίνο έχει τα προσόντα για να το πετύχει. Ο Πίρλο δεν χρειάζεται συμβουλή αλλά θέλω να του δώσω μία: εάν είναι σώνει και καλά να αποτύχει θα πρέπει να το κάνει εφαρμόζοντας τις δικές του ιδέες και όχι αυτές άλλων».

 

SERIE A Τελευταία Νέα