Χούτος: «Κορυφαίος όλων στην Ίντερ ο Ζλάταν»

Χούτος: «Κορυφαίος όλων στην Ίντερ ο Ζλάταν»

Gazzetta team
Χούτος: «Κορυφαίος όλων στην Ίντερ ο Ζλάταν»

bet365

Τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς έχρισε ως τον κορυφαίο παίκτη με τον οποίο συνυπήρξε στην Ίντερ ο Λάμπρος Χούτος, μιλώντας σε ιταλικό Μέσο για τα χρόνια του στους Νερατζούρι.

Το κεφάλαιο «Ίντερ» διηγήθηκε ξανά ο Λάμπρος Χούτος σε ιστοσελίδα οπαδών του συλλόγου, περιγράφοντας τις εμπειρίες και τους κορυφαίους (συμ)παίκτες που βρήκε μπροστά του στο Μιλάνο.

Ο παλαίμαχος στράικερ είχε μεταγραφεί από τον Ολυμπιακό στους Νερατζούρι το 2004, όπου και έμεινε μέχρι το 2007 με ενδιάμεσους δανεισμούς σε Αταλάντα, Ρετζίνα και Μαγιόρκα και κλήθηκε να ξεχωρίσει τον κορυφαίο παίκτη εκείνης της εποχής ανάμεσα σε ονόματα όπως οι Αντριάνο, Κρέσπο, Ρεκόμπα, δίνοντας τελικά τον τίτλο στον 25αρη τότε, Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς:

«Είχαν όλοι πολύ ιδιαίτερα ταλέντα και διαφορετικά χαρακτηριστικά ο ένας από τον άλλον. Αν έπρεπε να διαλέξω, όμως, θα έλεγα ότι ο πιο πλήρης από όλους ήταν ο Ζλάταν».

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τη μεταγραφή στην Ίντερ μετά από 4 επιτυχημένες σεζόν στον Ολυμπιακό: «Με τον Ολυμπιακό κατέκτησα τέσσερα πρωταθλήματα, ήταν τρομερές χρονιές και συνέβαλα από τη μεριά μου. Μετά έφτασα στην Ίντερ και βρήκα τον κύριο Μαντσίνι. Ήταν μια υπέροχη εμπειρία, δεδομένου ότι εκείνα τα χρόνια έπαιζαν στους Νερατζούρι οι πιο δυνατοί παίκτες στον κόσμο».

Για τους αγαπημένους του συμπαίκτες στην Ίντερ: «Ήμασταν πολύ ωραίο σύνολο. Ανάμεσα σε πολλούς, αυτοί με τους οποίους δέθηκα περισσότερο και που έβγαινα περισσότερο ήταν ο Ίμπρα, ο Ρεκόμπα, ο Ντακούρτ και ο Μάξουελ, με τους οποίους μοιράστηκα πολλές καλές στιγμές».

Για τον Γιώργο Βαγιαννίδη, που μεταγράφηκε το καλοκαίρι από τον Παναθηναϊκό: «Τον είδα να παίζει στους μικρούς του Παναθηναϊκού και αμέσως μου άρεσαν οι ικανότητές του. Περιμένω να δω και τι μπορεί να κάνει επίσης με τους μεγάλους, για να τον κρίνω πλήρως».

 

SERIE A Τελευταία Νέα